2777
2789
عنوان

مشاور. تحصیلی

365 بازدید | 5 پست

سلام بنده چند وقتی هست بطور مجازی با مشاوری به نام علیرضا شفیعی آشنا شدم که ادعای زیادی دارن و همینطور مبلغ کمی هم نمیگیرن کارنامه های زیادی هم نشون دادن که من خودم استعلام گرفتم درست بودن اما راستش هم خوبشو دیدم هم بدشو شنیدم که کلاهبردار هست آیا کسی هست که چیزی بدونه یا براش انتخاب رشته کرده باشه 

سلام. من ایشونو نمیشناسم ولی خیلی از این انتخاب رشته ها فقط الکی پول میگیرن با همون کارنامه ها الکی گول میزنن. پیج اینستاکنکوری به نظرم ببین خیلی چیزا رو توضیح داده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان عزیزم بله خیلی حرف راجبش هست  بازم مرسی از راهنماییت

من خودم یادمه اون سال همایش یه نفر دیگه شبیه ایشون رفتم و آنقدر خوب حرف زدن که خیلیا پول دادن به عنوان بیانه. بعد یهو دیدم تو اخبار ایشونو با چند نفر دیگه به عنوان کلاهبردار معرفی کردن که کارشون درست نیست و اینا. بعد پول بیانه رو هم پس ندادن میگفتن باید کارنامت بدی بهمون تا بدیم ماهم ندادیم چون میخواستن ازش استفاده کنن به نفع خودشون.

بعد خود اون ادم که انجام نمیداد فقط بازار گرمی میکرد می‌گفت میدم دانشجوهام انجام بدن. یکی از دوستام داد دست همین ادما و متاسفانه اشتباه براش انجام دادن. چون تعداد کسانی که پول میدن زیاده خود طرف فقط پوله رو میگیره کارو میده دست یه عده که کارو بلد نیستن و دانشجوان. مراقب باش

من خودم یادمه اون سال همایش یه نفر دیگه شبیه ایشون رفتم و آنقدر خوب حرف زدن که خیلیا پول دادن به عنو ...

آره اتفاقا اینم ادعاش این بود که میدیم دست مشاورمون من اوایل یجوری حرف می‌زد که رزو کردم با 250 تومان ولی بعدش هی شک کردم پدرمم موافق نبود دیگه بجایی رسیدم خودمم قبول نکردم چون اگر اتفاقی بیفته واقعا شرمنده پدرم میشه قراره بریم مشاوره حضوری تو شهر خودمون