2777
2789
عنوان

دیگه رد دادم بچه ها،کیا پدرشوهراشون فوت شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 34 پست
۵تا  دخترا که هویجن  هیچ جا نمیبرنش  برادرشوهرم شهر دیگه دانشجوه  این فقط ‌‌ ...

اوووه پنج تا دختر ماهی دو روز بره خونه هر کدوم یک سوم ماه میشه یا اونا بیان خونش... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
حرفتون خیلی عجیب بود تعجب کردم

میدونم تعجب کردی ، دلیلش رو متوجه نشدم

چون استارتر به هیچ وجه فعلا نمی تونه مانع شرایط موجود بشه فقط باید کاری کنه که کمتر اذیت بشه، الان چون شوهرش پدرش رو از دست داده قطعا بیشتر به مادرش می چسبه مگه اینکه مدت زیادی بگذره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چیکار کنم الان ؟موندم 

پدر شوهر منم فوت کرده،میرید بیرون مثل روزای عادی در عقب رو واسش باز کن بزار بشینه،اوایل قهر میکنه،شما به روی خودت نیار،میری باغ برو خونشون وسایل ناهار رو برادر اونجا بپز،می مونی خونش اونجا غذا بپز،اگه کارت حقوق داره از اون کارت خرید کن،

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میدونم تعجب کردی ، دلیلش رو متوجه نشدم چون استارتر به هیچ وجه فعلا نمی تونه مانع شرایط موجود بشه فق ...

مادرشوهرش ۵تا بچه داره ودختر هم داره این نمیتونه به چشم مادر ببینه اونو 

اونم نمیتونه به چشم دختر ببینه عروس رو .

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️

جنگ اول به از صلح آخره . دیگه کم کم کار به جایی میرسه که اختیار همچیز از دستتون میره شوهرت هم میشه تحت اختیار مادرش بعضیا خوب بلدن از موقعیتایی که پیش،میاد چجوری استفاده کامل ببرن همچین خودشونو به مظلومیت میزنن تا کارشون پیش بره