2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حداقل اونایی که اومدن تاپیک ونظری ندارن ازته دلشون یه لحظه ازخدابخوان کمکش کنه 😢😢

عزیزم کاملا قابل درکه که نگران باشید و قلبتون بتپه برای عزیزتون.واقعیت این هست که هیچ کس از اینده خبر نداره بیماری های مغزو اعصاب بسیار گسترده است و بچه ها با یکدیگر متفاوت .اصلا نمی شود با همدیگه مقایسه کرد.فقط صبر توکل و تلاش برای بهبودیشون بهترین کاری هست که می توان انجام داد که قطعا خانواده این فرزند عزیزتون این کار را انجام می دهند.و انشالله که بتوانید بهبودی اش رو ببینید ولی بدانید که درمان این بیماری ها بستگی به خیلی عوامل داره " اول به خود بچه به کاردرمانی ها و تجویز پزشک و خیلی چیزهای دیگر‌.سعی کنید بپذیرید این تاخیر و آسیب بچه ی برادرتون رو.ما همه برای همدیگر دعا می کنیم  ولی در نهایت آن چیزی خواهد شد که ما نمی دانیم اما خدا از همه چیز آگاه است.سلامت و پاینده باشید و درود به شما .

سلام یکی از دوستام بچش پنج سالگی راه رفت سی پی بود ولی میگفت تمرینات سخت کاردرمان باعث راه رفتنش شد مثلا با چنگال میزد تو رون هاش کف پاش گفت چهارسال و نیم بردمش کاردرمانی . گفتار درمانی هم چندسال رفت الان سه کلمه ای میگه