چطور ممکن یه مرد بخاطر ی رابطه ج با یه زن شوهر دار همه چی شو حاضر باشه بده ولی رابطه دوباره داشته باشه .نه اینکه بار اولش باشه بار چندمش که این رابطه شکل میگیره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شاید عاشقش شده میشه بیشتر تو ضیح بدی چجوری باهم وارد رابطه شدن آشنان یاغریبه بودن؟ زنه از نظر ظاهر ...
والا دیگه انقدر خصوصی نگفت زن مونده بود چیکار کنه منم مونده بودم هاج و واج چی بگم چرا این مردها اینطورن خر شدن تو ۱۰ بده هر دختری ببخشید باشه میاد بعد افتادی دنبال زن شوهر دار.خدایی خ... داره مرده من که میشنیدم میترسیدم
شاید این سریال واقعا اموزندس روابط درستو نشون میده از اهمیت رابطه و همه چی که بهمون یاد ندادن باحال ...
از کجا میبینی؟ بلبل جان میشه؟
دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ،وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی! خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد.. دارم غرق میشم..! میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است
یعنی عروس خالت اونارو دیده یا پسر خالت زنشو بایه مرد دیده
پسرخاله ام ،بعدا متوجه شدیم از سال ۹۸ باهم ان، مردم زن داشت بادوتا بچه که اونارو ول کرد یه چندماهی باهم زندگی کردن عروس خاله ام ماشینا و دادیه شاسی گرفت زد بنام طرف اونم برداشت غیب شد ،شکایت کرده بود دیگه خبرندارم چی شد ،از طرفی دختر دایی مامانمه
وقیح گمشو. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲 عاشق داداشامم 🧡🤎 زنجانیم 🩵