2777
2789
عنوان

چطور یه مرد بخاطره یه رابطه .....آقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 149 پست

گر حکم شود که مست گیرند                           درشهر هر آنکه هست گیرند 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد زیر دست و پاش ریخته ولی دنبال این زنس التماس میکنه من تو پیام هاشون دیدم 

تو اشتباه میکنی اگه باشه زنم مثل این زن پیدا نمیکنه هم رایگانه هم کم دردسر شوهرم داره دیگه پیله نمیشه براش دردسر نمیشه.

اینهمه زن متاهل خیانت میکنن کسیم نمیتونه ثابت کنه اعدام کجا بود

بزن تو نت . شوهر یکی شک میکنه دوربین نصب میکنه 

زنه اعدام شد. شاهدهم نداشت و دوربین مدرک بود .

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

این موضوع برای پسرخالم پیش اومد اوناروتوخونه دید ولی با لباس نهایت زنش گفت لباساتو جمع کن برو تا نکشدیمت اینم بایه مشمبا لباس اومد طلاقش گرفت حق طلاق داشت دوتاماشین خونه کلی پول وطلاهم برد

شاید کار اصلی نمیکردن وگرنه هیچ مردی حاضر نمیشه  مهریه بده

محیط کوچیکه همه خبردارشدن خب توخونه گرفتنشون معلومه چیکارمیکردن دیگه 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
مرد پولدار زن معمولی مرد هیکلی  زن معمولی  مرد نه زیاد جداب  زن با نمک شیطون مر ...

پس اگه زن پس اش میزنه یعنی رابطه ای بینشون نیست 

چطور گفتی با هم هستند حرفات به هم نمیخوره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
برای نیاز جنسی همه جور زنی پولی ریخته مطمینن یه احساسی به اون خانم داره ک حاضره به خاطرش دار و ندارش ...

اشتباه میکنی رابطه با فاحشه فقط تخلیست ارضات نمیکنه 

داری از دید یه زن به این قضیه نگاه می‌کنی مردا این مدلی نیستن

معمولی زن با نمک

اشتب ریپ زدی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
مرد زیر دست و پاش ریخته ولی دنبال این زنس التماس میکنه من تو پیام هاشون دیدم 

خودتی؟ 

میدونه اون شوهرداره برای آبروی خودشم شده براش دردسرنمیشه اون اگه انسانیت ومردونگی حالیش بودبای زن متاهل وارد رابطه نمیشداین زن اگه طلاق بگیره اینم نمیگیرتش میگه توخراب بودی ک ب شوهرتم رحم نکردی 

Dunyada olumden baskasi yalan