2777
2789
عنوان

چطور یه مرد بخاطره یه رابطه .....آقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4703 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب منو ندادی؟چه نسبتی باهاشون داری که در جریان کامل رابطه شوند هستی؟به کسی هم گفتی؟

راس میگ بگو دیگ اینو

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
زن شوهر دار چرا میده بازم بهش ؟ چرا جدا نمیشه لااقل  میدونی شوهرش در اون لحظه  ببینه میت ...

یکیو میشناسم زنه شوهرداره مرده هم زن

دیدنشون موقع خراب کاری

ریحتن سرشون مرده فرارکرد

زنه رو زدن تاحدمرگ

هیچی دیگه زنه رو ول کردن

حالام شوهرش میگه برگرد خونه

میگه اول برو رضایت بده فلانی همون مرده خیانتکار

رومیگه

تابرگرده منم میام خونه

هیچی رضایت داد

مرده برگشته

شکی نیست دوباره باهم باشن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
متاسفانه جامعه روب گندوفسادکشیدن دوس پسرداشتن براشون شده افتخار  اینالیاقت خونه وشوهرنداشتن با ...

ببین واس همین ملت دخترو پسر رل باز نمیگیرن. پر ریسکن 

چون اینا دو روز دیگه مردا تو خونه میارن.

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
برای نیاز جنسی همه جور زنی پولی ریخته مطمینن یه احساسی به اون خانم داره ک حاضره به خاطرش دار و ندارش ...

ن دیگه پولیا پول میخان و احتمالا ایدزشون بالاس .ولی احساس اگه داره چرا باهم ازدواج نمیکنن

اشتباه میکنی رابطه با فاحشه فقط تخلیست ارضات نمیکنه  داری از دید یه زن به این قضیه نگاه می‌کنی ...

نمیدونم شایدم حق با شماست 

الان همسایه من شوهرش پنج ساله آمریکاست نه میاد پیشش نه طلاقش میده تا همین چند ماه گذشته سالم زندگی میکرد اواخر دیدم خونه نمیاد گفتم نیستی گفت با یکی وارد رابطه شده 

حقیقتش از بلاتکلیفی اش دلم سوخت 

الان حکم این چیه نکنه اعدامه؟

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
مرد زیر دست و پاش ریخته ولی دنبال این زنس التماس میکنه من تو پیام هاشون دیدم 

فکر میکنی اغلب آقایتون بدون ازدواج به سختی کسی که پایه  رابطه پیدا میکنن !!!

یه مرد ۴۰ ساله خیلی پولدار میگفت زنگ بزنم ۱۰ تا دختر میان شب خونم 😂بعد فهمیدم دوسالههه هیچ رابطه ای نداشته

از زن‌های خیابونی هم خیلیاااا میترسن

موقت ۴ روز نه دو سال

ربطی نداره فقط سوزنش گیر کرده احتمالا همدیگرو خیلی میبینن مثلا بواسطه همکاربودن  فاحشه ها هم با همون پیشنهاد اول پا نمیدن کلی چونه میزنن سر قیمت بعد زن شوهردار....

ن دیگه پولیا پول میخان و احتمالا ایدزشون بالاس .ولی احساس اگه داره چرا باهم ازدواج نمیکنن

نمیدونم اخه اسی میگه زنه آقا رو پس میزنه و احساس یه طرفه ست 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
برای نیاز جنسی همه جور زنی پولی ریخته مطمینن یه احساسی به اون خانم داره ک حاضره به خاطرش دار و ندارش ...

میتونی بگی چرااا پولی ان؟همه هرزه ها پولی ان؟و کس و کار ندارن؟

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات