2777
2789
عنوان

کمک خیلی فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 156 پست

عزیزان منو درک میکنید 

من روزی تا ساعت 3 تو مطبم 

تلفن خراب شده 

گوشی قدیمی نداریم

گیر نمیاد گوشی کوچیک 

به جز گوشی براش چی بزارم صبحا 

من با هزار تا مشتری چطور وقت کنم سه ساعت گوشیشو چک کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه پزشکی چه وضع تربیت بچته  دروغ گو

عزیزم من تا ساعت سه تو مطبم بعدش کلی کار خونه و مشتری دارم گوشی قدیمی کوچیک که نداریم از نوکیا ها 

تلفن خرابه چطور بهش خوب برسم

به نظرم تبلت هم ندم بهتره

تبلت هم فرقی با گوشی نداره اونم نده

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بنظر من بایه مشاور مشورت کنید خیلی سن حساسی هست اشتباه کردین زود گوشی دادین به دخترتون ساده هست اگه مدام چکش کنید بیشتر میره سمت اون کار باید باهاش دوست بود حتما پیش مشاور برید

به خدا گوشی چیز اشتباهیه

انشاالله که تاپیکتون سرکاری نباشه 

عزیزم پرس وجو کن بهترین مشاوره ببر باهاش صحبت کنه من خودم در این سن بودم هرکس برام توضیح میداد با دل و جون حرفش گوش میکردم بابام فقط سالی یه بار بهمون میگفت بچه ها من بخاطر شما زحمت میکشم فقط درخواستم اینه درس بخونید وآبروم حفظ کنید، آبی که ریخته بشه جمع نمیشه ما خواهر وبرادرا حرفش گوش میکردیم،الان که الانه که همگی ازدواج کردیم به حرف مامان وبابامون گوش میکنیم و احترامشون داریم،اون روز من۴تا دختر ۱۰ساله تو پارک دیدم سیگار میکشن،یهو قلبم درد گرفت به شوهرم گفتم خانواده این دخترا کجان من اصلا اجازه نمیدم بچم تو این سن با دوستاش بیرون باشه،خانواده خیلی مهمه با جنگ ودعوا بدتر میشه من هیچوقت یادم نمیره مامانم یا بابام منو کتک بزنن یا لوس بارمون بیارن،به نظرم مامان بابا های این دوره یکم باید جدی و همچنین دوستانه رفتارکنند نه اینکه لوسشون کنند بعدشم با جنگ ودعوا می‌خوان درستش کنند،خودتونم باید پیش مشاوره برید که بهتر راهنماییتون کنن