2777
2789
عنوان

کمک خیلی فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 156 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی رو بگیر ازش ۱۶ ۱۷ سالگی بهش بده 

بزار از سرش بیفته

دو روز دیگه دوست پسر پیدا میکنه 

بدنش رو به اشتراک میزاره 🫨🫨😐

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
ببینیداولین اشتباه شمااین بودکه توسن کم گوشی دادین دستش الان این دخترخانوم شماکاملاچش وگوشش بازشده گ ...

من اصلا موافق گوشی نبودم یه روز باباش بدون هماهنگی من گرفت براش

به اشتراک گذاشته هعییییی سرش هم کلی دعوا کردیم

واقعا عجب خانواده ای هستید 

به باباش بگو 

دخترتون هار شده دیگه.

دو روز دیگه بزرگ بشه میگه حامله شدم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
من اصلا موافق گوشی نبودم یه روز باباش بدون هماهنگی من گرفت براش

والاپسرمنم ۷سالش بودباباش براش گوشی گرفت اصلاهم راضی نبودم الان هشت سالشه ومن ازترس دنیای مجازی ازش گرفتمش الان چن روزه مدام درگیرشیم ک سرگرمی براش درست کنیم ک گوشی فراموش شه.کار شماخیلی سختتره

گفتم باز هم اون گوشیشو شکوند بی جواب بود 

خب بهش گوشی ندید دیگه

من به خدا یه سال دو سالی ازش  گوشی رو گرفتم کلی حرف کلی سرگرمی همش بی جواب بگو چیکار کنم خودکشی ...

عزیزم فقط مشاوره میتونه کمکت کنه 

باید بری هم خودت هم باباش هم بچت 

مشاور میتونه بفهمه فانتزی ذهن بچه چیه الان و کمکش کنه اینجا مثلا چی بگن کمکت بشه 

یکی میگ گوشی بگیر 

یکی میگه گوشی بده

یکی میگه نباید میدادی اینا کمکت میکنه؟؟؟؟؟؟

بچه ۱۱ ساله مگه بی دست و پاس خیلی راحت میتونه گوشی مخفی هم داشته باشن بچه ها الان خیلی باهوشن دست کم نگیر شون 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
عزیزم فقط مشاوره میتونه کمکت کنه  باید بری هم خودت هم باباش هم بچت  مشاور میتونه بفهمه ف ...

همه کارا رو کردم بی جواب با باباش به توافق رسیدیم تا ۱۷ سالگی ندیم

هعی یه بار که گوشیشو چک کردم دیدم کلی فیلم پ..ورن س.کسی دیده به روش نیاوردم از همون اول یه ماه یه ما ...

خب الان ما مثلا ازکجا بدونیم اینکه به روش نیاوردی کاره خوبی بود یا نه 

اینه میگیم برو مشاوره  🥴

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹