2777
2789
عنوان

کمک خیلی فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 156 پست
از همون اول که دادی مدام نامحسوس چک میکردی یا نه؟؟؟؟؟؟؟ ببر مشاوره  خدا میدونه چه چیز ها ندیده ...

هعی یه بار که گوشیشو چک کردم دیدم کلی فیلم پ..ورن س.کسی دیده به روش نیاوردم از همون اول یه ماه یه ماه ازش می‌گرفتم نتیجه نداش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی یه بار که گوشیشو چک کردم دیدم کلی فیلم پ..ورن س.کسی دیده به روش نیاوردم از همون اول یه ماه یه ما ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
باباش یه روز اومد با یه گوشی

چرا ؟ لابد پولتون اضافه اومده دیگه؟

دخترتون رو خراب کردید عزیزم این واقعیته

گوشی میخاد چیکار اصلا

بزار به درسش برسه

من دخترم کلاس هشتم راهنمایی هست میره نهم واسش خریدم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
هعی یه بار که گوشیشو چک کردم دیدم کلی فیلم پ..ورن س.کسی دیده به روش نیاوردم از همون اول یه ماه یه ما ...

یا خدااااا😳

چقدر بد تو این سن آخه 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
دقیقا داره بهم میگه دوستام گوشی دارن

عزیزم دخترای امروزی بی صاحاب شدن 

نزار دخترت اونجوری بشه 

اه اه  چقد لوسه🤨🤨

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

۱۶ ۱۷ سالم بود برام گوشی خریدن و مدام دست همه بود

دخترت بدونه اینکه گناهی داشته باشه داره کلا راهش سوا میشه در اینده خیلی اذیت میشه خدا خودش کمکش کنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
عزیزم شما مشکل از خودته میگم با یه مشاوره صحبت کن اهمیت نمیدی خدافظ

مشکل از من نی من همش جلو باباشو میگیرم میگم گوشی نگیر فلان نکن ببرش بیرون خودمم سنگ تموم گذاشتم روزی بهترین کلاس ها بهترین مدرسه همش با هم بازی تا چشم منو دور میبینه گوشی

عجب پدر و مادر هستید واقعا که 🤨