2777
2789

هنوزم دوست دارم

تصویر اون چشات از جلوچشمم نمیره،وقتی از پشت ویترین طلافروشی میبینمت که با دوتا چشای سیاه نافذت بهم زل زدی و یه لبخند رو لبته،نه من غرورمو میذارم جلو بیام بهت بگم نه تو کاری میکنی،شایدم باید همه چیز اینطوری بمونه،ولی اگه حسی داری کاش زودتر بیای چون دلم میخواد بشناسمت باهات وقت بگذرونم بدونم چطور شخصیتی داری،دلم میخواد باز ببینمت باز بهم زل بزنی ولی میدونی خسته شدم از اینکه هرروز ببینمت و تو جز نگاه کردن و زل زدن بهم کاری نکنی بیای محل کارم منو زیرنظر بگیری و باز حرکتی نکنی،دیگه خیلی وقته راهمو دورتر میکنم و مخصوصا از اون مسیر نمیام که نبینمت ولی هنوزم دلم پیشته هنوزم یکم امید دارم،کاش توهم حس منو داشته باشی

لعنت ب حسای ی طرفه و شاید لعنت ب غرور و مشکلات و لعنت به امیدای الکی که هرکی عاشقه ب خودش میده

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامه به مسولانی که برای ازمون استخدامی تبعیض رشته گذاشتن و رشته مارو که خیلی هم زحمت کشیدیم نخواستن

حلالتون نمیکنم...سرپل صراط از هرکس بگذرم ازشما نمیگذرم این تبعیض شما تنها فرصت نجات زندگیم بود...شما سرنوشت منو لجن کردین خدا ازتون نگذره

اگه اروم میشی خدا کنه اتفاق بیو.فته 

اروم میشم فقط اونا با من به ی جهنم بیان تا عذاب کشیدنشون رو ببینم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

اول از همه سلام . 

دارم برای تو نامه مینویسم . برای تویی ک با تو روی یک تخت میخوابم اما من رو سخت میفهمی .

برای تویی که قبل از من کس دیگری رو هم دوست داشتی .

برای کسی ک حسرت میخورم کاش عاشقانه باهام ملاقات میکردی و سنتی ازدواج نمیکردیم .

برای تویی که توی چشمام نگاه کردی و گفتی عاشقش بودی اما نشد .

برای تویی ک اما الان ب من میگی اون قبلیه بچه بازی بود و اما من دیگه باور نمیکنم .

کاش میفهمیدی هر روز به گفتن دوستت دارم های تکراریت نیاز دارم .

بیشتر از این نمیگم . فقط اینو بدون .کاش من به جای اون بودم .

نامه مینویسم 

برای تویی ک عشق اولت نبودم :)

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

سلام هنوزم گاهی ناخواسته بیادت میفتم و بهت فکر میکنم ولی وقتی یادم میاد شوهرم چطوری خودشو زجر داد تا بهم برسه ولی تو یبارم جدی تلاش نکردی ک بهم برسی خوشحال میشم ک قسمتت نشدم هرچند حس میکنم بعضی وقتا دوس دارم ببینمت حتی از دور اما دیگه نیا به خوابم بزار به زندگیم برسم و فراموشت کنم کاش هیچوقت نفهمیده بودم ک تو منو میخواستی

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
دخترم منکه نمتونم خودت از اون بالا انتقام خودتو از اون عوضیا بگیر...

اون چیزی ک فکر میکنم؟ اگر اونه ما هم انتقامش رو میگیریم

بقول کهنه رئیس از دشمان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟
نه ولی غیر مستقیم اره  بگو چی تو ذهنته که بگم قضیه رو

بابا فک کردم تو این اعتراضات..

گلبم درد گرفت

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
هیچکس دیگه نمونده بخوام دوستش داشته باشم یا بخوام نامه ای بنویسم براش  ☹

چرا ادم زیاد فقط باید بخوای 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
[QUOTE=306611374]دخترم منکه نمتونم خودت از اون بالا انتقام خودتو از اون عوضیا بگیر...[/QUOTEخدا رحمت ...

یه ماهم نداشت

طفل معصوم بود 

آخخخخخخخ از اول تو شکمم لقاحش بسته شد این بچه فقطططططط خون جوش و حرص خورد تا چند روز که تو دنیا بود آخرم مرررد مرررد مررد 

خداییااا شیش ساله منتظرم تقاص پس بدن اما دریغ از ذره ای تاوان...

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
یه ماهم نداشت  طفل معصوم بود  آخخخخخخخ از اول تو شکمم لقاحش بسته شد این بچه فقطططططط خون ...

در اثر کتک مرد؟ 

بقول کهنه رئیس از دشمان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم؟
بابا فک کردم تو این اعتراضات.. گلبم درد گرفت

نه بابا بچم نوزاد بود البته اونایی که کشتنش هم سر همون حیوونایی هستن که جوونای مردمو پر پر کردن 

مردهشورشونو ببرن فقط جانماز اب میکشن

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
نه بابا بچم نوزاد بود البته اونایی که کشتنش هم سر همون حیوونایی هستن که جوونای مردمو پر پر کردن  ...

اخی فرشته کوچولو 

خدا بهت صبر بده عزیزم

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
در اثر کتک مرد؟ 

وقتی تو شکمم بود بله خودم کتک زیاد خوردم به شکمم میزد 

شوهرم عقلی نداش امان از کسانی که باعث میشدن کتک بخورم 

کاری به شوهرم ندارم چون هر اتفاقی برا او بیفته زندگی منم خرابه اما اون حیوونا باید تقاص ذره ذره خون و اشک و کتکامو پس بدن و داغی که از بچم به دلم گذاشتن

بعضی وقتا فک میکنم خدا هم طرف این حیووناس

نامه به خودم تو شبایی گذروندی که هیچ کس جز خودت خدات بالشت نفهمید تو به چیزایی خندیدی که فقط جز خودت کسی نمیدونست از گریه هم تلخ تره پس نباز بجنگ‌ تا بدست بیاری چیزایی که حق توان اما بهت نمیدن محرومت میکنن امیدوارم تو اون جنگی که هستی برندش باشی نه بازندش 💔💔 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه