2777
2789
عنوان

کنکوری های ریاضی بیاید قول بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@کامواصورتی     س‍لام عزیزم پسرت همونی که میخواست قبول شد اگه شد قولت یادت نره

سلام قبول شده تجربی بودی تو خصوصی پیام بذاربرات چندتابفرستم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چقدر عالی قبول شده پسرتون موفق باشه  بله من می‌خوام کنکور ریاضی بدم

خوب عزیزم کتابای تجربی بکارت نمیان  میپرسم بین دوستانم ببینم کسی ریاضی داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خوب عزیزم کتابای تجربی بکارت نمیان  میپرسم بین دوستانم ببینم کسی ریاضی داره

ممنونم عزیزم

خودتونو به زحمت نندازید اما یه نگاه به صفحه اول این تاپیک و پست خودتون بندازید من هیچ انتظاری ازتون ندارما اصلا 

اما برام خیلی جالبه آدما قبل از اینکه به چیزی برسند هزاران قول به خودشون و خداشون و اطرافیانشان میدن اما بعد از اینکه بهش رسیدن دیگه فراموش میکنند نه تنها شما ،همه .شاید حتی خودم 🙂

ممنونم من دیگه چیزی نمی‌خوام ازتون . شیرینی قبولی به کامتون انشالله 

ممنونم عزیزم خودتونو به زحمت نندازید اما یه نگاه به صفحه اول این تاپیک و پست خودتون بندازید من هیچ ...

عزیزم اینجاهم پستمویادمه خودم  گفتم میفرستم من نذرداشتم اهداکنم  اماالان بگوتجربی به کارت میاد؟دیروزم برات نوشتم ادرس بفرست یکی ازکاربرااومدبهم گفت لطفابده گفتم به چندنفرقول دادم  حتی به کاربر رویابعدایشون گفت بنده خداریاضی هست اگرم الان  تجربی میخوای مشکلی ندارم ریاضیم برات دنبال بودم   خوب نیست ادم زودقضاوت کنه پستم بخون گفتم سپردم ریاضی برام بیارن  کاش دلمون طاقت بیاره  زوددل ادمارو نشکونیم    من ازدیروزبراچندتاکاربردرخواست دوستی دادم ادرس بدن شماهم کمی طاقت میوردین حالاهم ایرادی نداره سرت سلامت   انشالله موفق باشید چیزی زیاده  کاربرای ریاضی رتبه اوردن توسایت اهداانجام میدن

2810