2777
2789

سلام دوستان من امسال کنکور دادم رتبه ام به پرستاری و.... میخوره

میخوام اگه بشه پرستاری شهر خودمون و انتخاب کنم بعدش برم کانادا پیش خواهرم... یه پیشنهاد دیگه خواهرم اینه که اقتصاد دانشگاه تهران بخونم بعدش برم کانادا (چون خواهرم استاد دانشگاهه بیزنس اسکوله و میگه کانادا بیزنس اسکول خیلی خوبه)   خودم راستش به اقتصاد و اینا علاقه بیشتری دارم تا پرستاری ولی خب اینهم هست که اگه یه درصد نشد مهاجرت کنم( چون بابام خیلی موافق نیست و میگه توهم بری ما تنها میمونیم و کلا خیلی با مهاجرتم اوکی نیست)  یا لیسانس اقتصادم میخوام چکار کنم؟  پرستاری لااقل شغلم تو ایران تضمینه مهاجرتمم اوکیه ولی خب خیلی علاقه ندارم به پرستاری.... کسی بوده بعدا علاقه پیدا کرده باشه به این رشته؟   یه راه دیگه هم اینه که دوباره بشینم کنکور بدم برای رشته های تاپ   که آیا اونم میتونم برم دانشگاه دوباره کنکور بدم؟ محدودیت نداره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا پشت کنکور نمون به هیچ وجه... افسرده میشی رتبه تم بدتر از قبل میشه.

واقعا اگه علاقه نداره نرو پرستاری، اقتصاد هم کی گفته کار نداره؟ میتونی بری تو بورس یا بازارهای مالی یا رمز ارز کار کنی. یه سرچ تو سایتای کاریابی بزن ببین چه شغلایی برای اقتصاد هست و با چه رنج حقوقی.

مهاجرت هم تصمیمی نیست که به حرف آجی بری به حرف بابا نری، اگه نمیتونی اینجا رو تحمل کنی و راهی برات نمونده باید بری هرچند بابات دلش راضی نباشه، شاید بعدا تونستید اونا رو هم بیارید پیش خودتون.

اگر هم میخوای فقط به حرف آجی بری مطمئن باش تو سختیاش کم میاری چون انگیزه کافی نداری.

بنظز من با یه پرستار حرف بزن، پرستاری سخته کارش

اصلا پشت کنکور نمون به هیچ وجه... افسرده میشی رتبه تم بدتر از قبل میشه. واقعا اگه علاقه نداره نرو پ ...

آره ولی اقتصاد برای من انگار شغل ریسکی تریه... واقعا موندم... گاهی حس میکنم منی که نمیتونم یه تصمیم ساده بگیرم اصلا نباید به مهاجرت فکر کنم... احساس میکنم خیلی ترسوام

یسوال کنم ببخشیدا اما من که مثلاااا ب فرض کانادایی یاد ندارم یا انگلیسی اصلا بدرد نمیخوره مهاجرت کنم ...

خب عزیزم اولا که زبان کانادا همون انگلیسیه بعدشم هیچکس که از شکم مادرش بلد نبوده انگلیسی رو... میرن کلاس یاد میگیرن

آره ولی اقتصاد برای من انگار شغل ریسکی تریه... واقعا موندم... گاهی حس میکنم منی که نمیتونم یه تصمیم ...

منم همینطوریم 😂🚶🏻‍♀️فک میکنم همینجا باید بمونم 

و برم اونور هیچ کاری نمیتونم اصلا بکنم 

آره ولی اقتصاد برای من انگار شغل ریسکی تریه... واقعا موندم... گاهی حس میکنم منی که نمیتونم یه تصمیم ...

این تصمیم ساده نیست، مسیر زندگیتو مشخص میکنه. برای مهاجرت عجله نکن، اگه به اون حدی نرسیدی که برای مهاجرت لازمه پس همینجا برات خوبه. مهاجرت رو چرا از توی ایران شروع نمیکنی؟ هم وابستگی خانواده بهت کمتر میشه هم زندگی تنهایی رو یاد میگیری. مثلا اقتصاد دانشگاه تهران بزن. برای رزومه و پذیرشت هم بهتره

این تصمیم ساده نیست، مسیر زندگیتو مشخص میکنه. برای مهاجرت عجله نکن، اگه به اون حدی نرسیدی که برای مه ...

آره احساس میکنم که خیلی هم خانوادم دارن وابستم میشن هم خودم...  اقتصاد برام تصمیم ریسکی تریه ولی واقعا باید بهش فکر کنم چون از لحاظ روحی هم نیاز دارم از خانوادم که خیلی کنترلم میکنن دور بشم