2777
2789
عنوان

قرص ترانکوپین

6750 بازدید | 55 پست

کیا قرص ترانکوپین خوردن ؟خوبه برا افسردگی ؟من چندماه خوردم هیچ حس شادی و چیزی حس نکردم 

اما الان ده روزه قطع کردم کلا بی امرژی و بی حالم و همش بغض میکنم و گریم میگیره و دلم نمیخواد کارای خونه رو بکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ترانکوپین میخوری چند وقته

۶ ماهه ،ن اولش سیتالوپرام هم بود ،اونو دیگ کم کردم قطع کردم بعد سه ماه ،اینم بعد ۶ ماه کم کردم قطع کردم ،اما چندروزه کریم میگیره و کار نمیکنم و فقط میخام بخوابم و حالم بده ،میگم ینی قرصارو میخورذم واقعا افسردگیمو درمان میکرده ؟اخه من دیدگاهم این بود قرص آدمو شنگول بکنه اما شنگول نمیشدم ،البته بگم مشکلاتم خیلی زیاده ،گاو رو هم از پا درمیاره 

۶ ماهه ،ن اولش سیتالوپرام هم بود ،اونو دیگ کم کردم قطع کردم بعد سه ماه ،اینم بعد ۶ ماه کم کردم قطع ک ...

والا منم شنگول نشدم ولی بهتر شدم الان قابل تحمل تر شده برام قبلن کارم همش گریه بود 

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
چیکنیم پس اخه ،نخوریمم ک اینجوری میشیم ،من الان اصلا دلم نمیکشه حتی از جام پاشم ،بیدار میشم یکم کریه ...

میدونم

بنده مرکز روان کار میکنم خوب میشناسم این داروهارو

تو برای ناراحت بودن زیادی حیفی🥲
چیکنیم پس اخه ،نخوریمم ک اینجوری میشیم ،من الان اصلا دلم نمیکشه حتی از جام پاشم ،بیدار میشم یکم کریه ...

منم عین تو بودم اولین کارم گریه بود صبا نباید سر خود قطع میکردی

چ میدونم گفتم اینا ک حال منو خوب نکرده اصلا شاد و بیخیال نیستم یواش یواش کم کنم ،حالا چیکار کنم پس&n ...

برو دکتر بدون نسخه میخریدی مگه کاش به دکترت میگفتی 

منم خیلی وقته خنده یادم رفته یکی رو میبینم از ته دل میخنده میگم اینا چطوری میخندن پس چرا من نمیتونم