2777
2789
عنوان

حستون نسبت به بچه توی شکمتون چیه؟🤦🏻‍♀️😅

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این هفته میرم غربالگری میفهمم جنسیتو😑 اول دوس داشتم اولی پسر باشه ولی الان واقعا میخام دختر باشع ...

اره من هر وقت برم سیسمونی دوست دارم لباس دخترونه بخرم به شوهرم میگفتم اگه پسر باشه لباس دخترونه براش میخرم اون موقع بچه اس کسی نمیفهمه 🤣🤣🤣😂😂

اره من هر وقت برم سیسمونی دوست دارم لباس دخترونه بخرم به شوهرم میگفتم اگه پسر باشه لباس دخترونه براش ...

منم لباسای رنگی رنگی اسپرت چندین تا خریدم، کلا اعتقاد ندارم که یه فسقلی خیلی رنگارو نپوشه😄 ولی یه کم صبر کن پنج شیش ماه خرید کن جز اون که نتونی مقاومت کنی سر خریدش

از ۱۶_۲۲هفته، من ۱۷هفته میرم😬 حالا خوبه جنسیت فقط دو تاست(یا دختر یا پسر) همین کلی استرس و هیجان دا ...

اگر جنسیت بیشتر بود شاید هیجانش کمتر بود الان عین دو راهی میمونه 😂 اگه ۷، ۸ تا جنسیت داشتیم کلی بیخیالش میشدیم😁

اون موقع که فهمیدی دختره یا برعکس چه حسی داشتی😂😂

راستش خیلی قطعی نبود حسم 

سر دخترم شوهرم همش میگفت دختره

و ایندفعه هم از اول میگفت پسر برا همین خیلی قطعی نبود حسم

ولی جدا خدا میدونه هردوبار خوشحال شدم