2777
2789
عنوان

ویروس جدید😭

864 بازدید | 20 پست

بچه ها من از دیشب از بدن درد و شکم درد و اسهال دارم میمیرم دکترمم واسه ۵ وقت داده تلف میشم تا اونموقع 😭😭😭یعنی بازم ویروس جدید اومده خودایااااا۰😢😢😢😢

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از چه راهی منتقل ميشه؟! 

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
دکترم کاری نمیکنه نهایت یه آمپول ضد تهوع بده ویروس‌شناسی دوره داره حدودا ۴ روز طول میکنه و باید مدا ...

نگووووو😭😭فکر کردم برم دکتر خوب میشم از دیشب هیچی لبم نزدم اسهال هم امونمو بریده 

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤