2777
2789
عنوان

عوارض مصرف خودسرانه استامینوفن !!!!!!!!!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 10374 بازدید | 40 پست
حالا اشکال نداره انقدر بدو بیراه به خودت نگو مادرا همیشه عذاب وجدان همراهشونه ولی تو که انقدر عاطفی و احساسی هستی بمون پیش کوچولوت کارو بیخیال شو برای یه مدتی اقلا نه برای همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه کارم دولتیه... به نسبت زمان و مقدار کاری که انجام میدم حقوقم خوبه... حیف نیست.. دیگه توخوابم کار دولتی پیدا نمیکنم... همینی که میگین هست..ظهرا تا میرم خونه مامانم آروم میشه.. یا بعداز ظهرها..تو خونه با پسرم تنها هستم..اصلا کاری به من نداره..برا خودش میره این طرف اون طرف.. هر جا برم پشت سرم چهاردست و پا تندتند میاد ... حس میکنم حالش خوبه و خیالش راحته که هستم...اما صبح ها.. همش بغل مامانمه.. مامانم بغلیش کرده اما من نه..
نمیدونم والا صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی من حاضر نیستم با هر مقدار حقوقی شیرینترین روزهای کودکی بچم رو از دست بدم منم خیلی عاطفی هستم اصلا الان نوشتی صبح بچم بغلمه اشک تو چشام جمع شد دلم میسوزه بچه واقعا به اغوش مادرش نیاز داره و این قیمت نداره حتی قیمتش خیلییییییییی بالاتر از حقوقیه که در میاری
آخه عزیزم خونه جدید که خریدیم رو یه مقداری از پول من هم حساب کردیم...نمیشه یهویی کارمو ول کنم..به خدا خودم صبحا که بچمو میبرم کله سحر خونه مامانم دلم خون میشه..منم خیلی احساسی هستم.. از سر شب که میدونم فردا صبح باید بذارمش دلم میگیره...