2777
2789
عنوان

کسی رشتش تجربی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 28 پست
در مورد آزاد چطور چون آزاد آوردم میخواستم بدونم روز انتخاب رشته یکیه  ؟

گلم اینا همه توی سایت سازمان سنجش اعلام میشه و مجاز شدن دلیل بر قبولی نیست

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا میشه؟ مثلا اونی که تبریز باشه با این رتبه میتونه آزاد پیرا تو تبریز بیاره یا منطقه ۱ باشه با ...

اره میشه معمولا البته پرستاری با این رتبه نمیشه مگه اینکه خوش شانسی بیاره

🏃🏻‍♀️

پیام نور و راستش قبول ندارم خیلی  باز آزاد بهترا

سطح علمی دانشگاه پیام نور بالا تره اما دانشگاه آزاد جَوِش باحالتره مخصوصا اینکه کلاس باید بری و اکثرا هم وضع مالیشون بد نیست.خوشتیپ وکار درستن 😊😊 

واقعا میشه؟ مثلا اونی که تبریز باشه با این رتبه میتونه آزاد پیرا تو تبریز بیاره یا منطقه ۱ باشه با ...

فکر نکنم.شاید دانشگاه آزاد درجه ۲ بشه.شهرهای کوچک و...

به نظرم بزنید شهرهای کوچیک و بعد انتقالی بگیرید

ازاد رو هم باید با همونا یک روز انتخاب رشته کرد؟ منم آزاد آوردم فقط

خبر ندارم دقیق چون اصلاحیه مکنه بیاد و این حرفا

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛
پرستاری بهترین رشته ی پیراپزشکیه بقیه شون زیر مجموعه ی پرستاری محسوب میشن 

ولی خب من اگر یه زمانی قرار باشه که بین بقیه شته های پیرا و پرستاری یکی و انتخاب کنم قطعا پرستاری و انتخاب نمیکنم 

چون واقعا کارشون سخته، شیفت شب دارن، با خون و سرنگ و... زیاد سروکار دارن و....❤️