2777
2789

کلا این فاز بعضی مردا رو که فکر میکنن صاحب همسرشونن و باید برای تک تک اتفاقای زندگیشون تصمیم بگیرن درک نمیکنم

اما جدا از این چه مهمه که حتما فلانی رو فالو داشته باشی؟! والا ما میایم مجازی که فامیلامون دور و برمون نباشن

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دوست دارم فالوش کنم

شاید همسرت شناخت داره ازش. من همسرم اصلا تعصبی نیس اصلا اهل گیر دادن نیس ولی تو فامیل خودش شاید یک شوهر خواهر یا خواهرزاده ای داشته باشه ک بگه نیاز نیس روسری بپوشی چرا می پوشی خودتو اذیت می کنی. شایدم یک خواهرزاده ای داشته باشه ک اگر رو ب موت هم باشم روسری مو می کشه جلو لباسمو می کشه پایین ک بدنم دیده نشه کوتاه باشه میگه برو عوض کن. هر دو نفر شاید خواهرزاده اش باشن ولی برای یکی یک جور برای یکی دیگه یک جور دیگه این ب خاطر شناختی ک از فامیلش داره هسته یکی و میدونه بدذات نیس ولی یکی و می دونه ک بدچشم و بد دل هس