2777
2789
عنوان

کسی هست انقدر ایمانش قوی باشه که...

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 28 پست
تحملش سخت نیست؟ باید صبر کنی تا اون موقع 

فکرش رو کک میکنی چرا خب ولی اگ شدنییی بود حتما باید انجام داد وگرنه میسپری به اونی که عدالتش عدالتهههههه هااا.مورواز ماسمیکشه ونمیزاره حقت  پایمال شه

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر وقتا دیدم که خدا تو همین دنیا جواب خوبی و بدی رو میده 

باید یه کم صبر کنی 

البته بیشتر سعی می کنم انقدر خوب باشم و گناه نکنم تا ان شا الله کسی نتونه بهم ظلم کنه و حقمو بخوره 

همه چیز دست خداست 

بعضی حق ها رو که باید گرفت نگرفتنش عین ظلم پذیری و ظلم به خود انسانه 

مطمین باش کسی که فکر میکنی چیزیش نشده چیزیش شده یا میشه بلاخره حتی ممکنه یه ساعت مونده به مرگش تقاص پس بده اگر واقعا ظلم کرده باشه اما ممکنه شما هیچ وقت متوجهش نشی من نمونه های خیلی عجیب و غریبی دیدم

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

امام علی میگه حقت گرفتنیه من تا جای که بتونم حقم را میگیرم و روی حق هم پام را نمیدارم اما خیلی وقتا به خاطر شوهرم نتونستم حقم را بگیرم خوشحال نیستم اون دنیا میگیرم اما دیگه چاره ای نیس میگم باشه برای قیامت

من ادم معتقدی ام... ولی تا جایی ک بتونم و بستگی ب شرایط داره دنبال حقمم... مثلا پزشکی ک بچمو کشت دوسال میرم دادگستری میام... چقد هزینه کرده باشم خوبه؟!!!!!  هنوزم پرونده ام رو هواس

وی همچنان دنبال خون بچمم

بستگی ب شرایط داره 

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
آخی بچت چند سالش بود؟

بگذار نگم بگم باید کامل توضیح بدم و زخم دلم تازه میشه و باز اشک بغض و بینی کیپ شده موقع خاب

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
من ایمان ندارم آخه آدم چجوری به چیزی که ندیده ایمان داشته باشه

شروع کن بعد نمازات بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی رو قشنگ بخون و مطالعش کن و بهش عمل کن 

خودت بعد حد اقل سه روز معرفتت به خدا میره بالا و ادامش بدی  شروع می کنی به دیدن حقایق عالم و معرفتت بالامیره و تازه کلی هم گشایش میشه تو مشکلات زندگیت و یکی پس از دیگری به خاطر همون تقوات حل میشن 

خیلیی جالبه 

حتما با دقت بخونشون 

بالاخره این همه آدم که الکی نمی گن حتما یه چیزی هست دیگه 

البته اگه بخوای به عبادت و اطاعت خدا علاقه داشته باشی تا انجامش راحت باشه برات باید اول لقمتو پاک کنی تا دلت بخواد  

باشه گلم ببخشید ناراحتت کردم

کاریریتو دوس دارم هر وقت میبینم یاد کارتون موانا و اون خروس می افتم ک میخاس سنگ بحوره... یا اونجا ک بلند شد دید وسط دریاس و از عمق وحودش هی جیغ می کشید