2777
2789
عنوان

بارداری پنهان

| مشاهده متن کامل بحث + 8666 بازدید | 59 پست

ی مورد داشتیم ،حتی تا ۹ ماهگی تمام علایم بارداری رو داشت ولی بارداریش کاذب بود!!

عجیب بود ولی واقعی!!

بیچاره اینقدر تو حسرت بچه بود توهم زده بود 

حتی شکمش بزرگ شده بودااا

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

برگام ریخت مگه میشه اخه با عقل جور در نمیاد

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااا خیلی برا جالب  شد خواهش میکنم نی نی ب دنیا امد حتما خبرم کن اینجا 

ان شالله ب سلامتی نی نی بعل کنی

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

واسه خدا هیچ چیزغیرممکن نیست

یکی از روستا های شهرمنون ۱۸ سال بود باردار نمیشد تا یک یک شب درد خیلی شدید بهش وارد میشه میبرنش بیمارستان میگن باد سنو بدی شاید سنگ کلیه داری ولی به سنو نمیکشه میگه یچیزی داره ازبدنم خارج میشه وقتی میبرنش داخل اتاق سرپایی همه هم میگفتن شاید سنگ بزرگ داری میخواد دفن شه ولی وقتی آمادش میکنن بچه به دنیا میاد همه تعجب کرده بودن تا داخل اخبارهم نشون دادن

خودش میگفت هرچی دکتر وسنو میرفتم میگفتن حامله نیستی دیگه سنی ازیت گذشته بارداریت کمه ولی من خودم حس میکردم وروزبزوز شکمم بزرگ میشد وخدا یه پسری بهش داد یه هفته جشن میگرفتن خونشون

سلام ب همه من سی تی اسکن انجام دادم و مشخص شد ک کیست تخمدان دارم و کیست رحم.کیست رحمم چند روز پیش خود ب خود افتاد.و اون ضربان ک با دستگاه دکتر زنان شنیده بود صدای قلب نبود بلکه صدای شریان آئورت شکمی من بود.یه رگ خیلی بزرگ ک از وسط شکم رد میشه و خونو از قلب ب بقیه بدن پمپاژ میکنه دلیل اینکه صدا اینقد واضح بود بخاطر اینکه دچار واریس آئورتی شدم و برای همین شکم بزرگ شد و اگه با دارو خوب نشم ممکنه عمل کنم چون خون تو این رگ بزرگ لخته شده و رگ خیلی گشاد شده و ممکنه رگ پاره بشه بی حالی و تهوع اینا بخاطر این بود ک جریان تون تو بدنم ضعیف بود.و پریود نشدنم هم بخاطر کیست بود... 

خداروهزاران بارشاکرم که خودم وخواهرم توی بدن مادرمون بصورت پنهان رشدکردیم نه سونو ن ازمایش نشون نمید ...

سلام عزیزم ، باردار بودی واقعا؟ من الان چهارماهه در همین شرایط هستم 

اگه کسی چنین تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه

اگه واقعا باردار باشی این به معنی که کیت ها و دستگاه های منطقه تون خطاشون بسیار زیاد

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

چه برگ ریزون

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂