2777
2789
عنوان

با ۴۷ هزارتومن ....

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 46 پست
انشالله موفق و سلامت باشید عزیزم و خدا برکت بده به کارتون

ممنون از دعای خوبت عزیزم😍❤️🙏

لبم لبریز از جام حسین است عروج نام من بام حسین است اگر جراح قلبم را شکافد به روی لوح دل نام حسین است🖤یا حسین🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من آیدی شو گم کردم هروقت پیدا کردم تو همین تاپیک بزارم آیدیشو برات؟ 

اره ممنونتم میشم عزیزم🙏❤️

لبم لبریز از جام حسین است عروج نام من بام حسین است اگر جراح قلبم را شکافد به روی لوح دل نام حسین است🖤یا حسین🖤

حالا این تاپیک و زدم طبق عادت نی نی ساینا تا به جا انتقاد کنی سریع ارجا میدن به این تاپبک 🤣🤣🤣

خانم هایی که همسرشون شغل ازاد داره و تا کمر تو قسط ن میدونن من چی میگم یه روز تو کارتت پول هست یه روز خالیه 

دلیل نمیشه نداشته باشیم امشب عافلگیر شدن همسرم موجودی کارت ها رو گفت 

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
خدا رو شکر هم پنیر هم خامه برای صبونه چند روز داریم   نونم تو فریزر ۵ تا دارم 🤣🤣🤣

و منیکه مثل سگ گشنمه 😐و دلم نون پنیر گردو میخاد 😐😐😐😐و نه نون دارم نه پنیر و نه گردو😐😐😐😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
اگه انقدر هم دستت خالی نیست اشکال نداره یکم صبر کنی تا دستت کامل باز بشه ، لطفا همدیگه رو مسخره نکنی ...

باور کن من زخم زبون نزدم

برو تو تاپیک این دوستمون 

بعدم خدایی دیگه تو این دوره زمونه حداقل تو تهران ش با یه موتورش میشه ماهی کم کم ۱۵ تومن در اورد به خدا

دستاوردهای امروز، ناممکن های دیروز بوده اند.
باور کن من زخم زبون نزدم برو تو تاپیک این دوستمون  بعدم خدایی دیگه تو این دوره زمونه حداقل تو ...

بد برداشت نشه عزیزم شخص خاصی مد نظرم نبود کلی گفتم همه رعایت حال همو بکنن، با اینحال نمیشه راجب زندگی دیگران بدون اجازه اظهار نظر کرد، انشاالله هیچکس دست خالی نمونه،سر گرسنه زمین نزاره، پیشا پیش قدم کوچولوتم تبریک میگم مادر نمونه😊

A♥️
2810