2777
2789

بچه ها من تنبلی دارم صورتم پر از جوش شده، داروهای دکتر زنان و دکتر پوست هیچ کدوم نتیجه نداشتن حتی بدترش کردن، الان دو ماهی میشه که اصلاح سبک رو شروع کردم و تغذیمو درست کردم، میخواستم ببینم شما تا حالا تجربشو داشتید؟ به نظرتون این کار نتیجه میده؟

نه نداشتم مال من بعد چن ماه خوب میشد با دارو

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه وزنتون بالاس بیارید پایین و اینکه تغذیه مناسب داشته باشید بهتر میشید 

معنی اسمم میشه مروارید 🌱margaret🌱دختردار که شدید روزی هزار بار در گوشش آهنگِ "یه دختر دارم شاه نداره" را بخوانید؛اتاقش را پر کنید از خرس و قلب هایِ شکلاتی ..هرروز ببوسیدش و هر از گاهی حرفِ اولِ اسمش را با گلِ رزِ قرمز در جعبه ای بچینید...آنقدر مهم بودنش را تاکید کنید که خودش هم به این باور برسد ،که فقط زمانی جنسِ مخالف را واردِ زندگی اش کند که آن بخش از نیازِ محبت هایِ دخترانه اش را فقط او بتواند تامین کند..متوجهید چه میگویم؟!حیف است احساس دختری را که با جان و دل بزرگش کرده اید ، یک غریبه که هنوز از راه نرسیده با چند خرس و شکلات و پاستیل دست خورده کند !

Happily_be_woman

این پیج رو ببین اطلاعاتش خیلی خوبه

تدریس خصوصی دروس راهنمایی و ابتدایی در شیراز.ساخت انواع پاورپوینت در رشته های مختلف تایپ فرمول،رسم شکل و نمودار با بهترین قیمت.دانشجوی مهندسی دانشگاه دولتی شیراز 

سلام 

من پارسال شروع کردم اصلاح سبک رو خیلی جواب گرفتم ازش. ولی متاسفانه چندماهی شرایط زندگیم بهم ریخت روی اصلاح سبکمم اثر گذاشت. خیالت راحت باشه نتیجه میده اما باید صبور باشی بدن آدما متفاوته. ممکنه یکی دوماهه جواب بگیره یکی دیگه ۶ماه یا یه سال طول بکشه تا نتیجه رو ببینه. اما مطمئن باش جواب میده و اثرشو میبینی. فقط ناامید نشو و عجول هم نباش

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
2810