2777
2789
عنوان

سلام به شدت نیازمند کمک هستم واسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 72 پست
عزیزم فقط با صحبت حل میشه منم با پسرم همین مشکل رو داشتم. اینقدر باهاش صحبت کردم تا قانع شد. فکر کنم اکثر بچه ها میترسن باید تشویقش کنی خیلی خودت بهتر قلق بچه ت رو میدونی باید با صحبت کردن و جایزه و تشویق و تنبیه (مثلا جمع کردن اسباب بازی مورد علاقه ش) راضیش کنی. دو بار که انجام بده دیگه ترسش میریزه.
عزیزم دخترای من اولین بار ک پی پیشون اومد انگار ی تکه از بدنشون کنده شده بود اینقد ترسیدن و رنگشون پرید بهشون گفتم پی پی کنین بره تو توالت پیشه مامان باباش خخخ کم کم ترسشون ریخت و خیلی راحت از پوشک گرفتمشون یادت باشه عزیزم، هر چی مهربونتر باشی زودتر پیشرفت میکنه اصلاااا حتی اخم هم نباید بکنی ببخشید حتی رید وسط خونه بگو قربون کونت برم ! خخخخ ب جان خودم ! ب این روش ی هفته ای خلاص شدم :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوزی جان زوده هموز...پسر من دو سال و هفت ماهشه...کلا 50 تا کلمه میگه .همه ی فلش کارتارو اسمشو میگم نشونم میده میوه هارو بلده جملات دستوری رو انجام میده اما خود تنبلش حرف درست نمیزنه
2810