2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این دختر چیه ؟ آیا دختر موفقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 47 پست
نمیدونم والا  البته خسابداری خیلیا از فنی میرن  به نظرم وکالت یا دبیری برای انسانیا عالی ...

دبیری نمیاره ترازش اونقدر نیست 

وکالت هم میگه اصلا علاقه نداره

ایرانی ها یه چیزب یاد گرفتن هوش مصنوعب هوش مصنوعی. اصلا جایگزین کردن هوش مصنوعی به حای نیروی کار انس ...

یعنی بره حسابداری خوبه بنظرتون ؟

دقیقا از همین می‌ترسه که بخونه و کار نباشه

به حساب کتاب هم علاقه نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون قسمتش که دو زبان بلده عالیه ولی چیزایه دیگش معمولیه یعنی همه همینن .روانشناسی هم قبولیش سخت نیست رشته ای ک تقریبا اشباع شده هر کسی هم توش موفق نیست حالا انشالا ایشون موفق باشن...(من دختر خالم ارشد روانشناسیه  کارش مرتبط با رشتش نیست)قسمت ظاهرم ک دست خداست ن بندش پس جزو موفقیت حساب نمیشه...

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
اون قسمتش که دو زبان بلده عالیه ولی چیزایه دیگش معمولیه یعنی همه همینن .روانشناسی هم قبولیش سخت نیست ...

چه رشته ای رو بهش توصیه میکنید ؟

هنوز نرفته یعنی میخواست بره

رشته اش انسانیه 

ترازش ب فرهنگیان نمیخوره

وکالت م دوست نداره

من علایق ایشون نمیدونم ولی جامعه ی جوری شده که دنبال علایقت بری ممکن هیچی نشی یعنی باید نگاه منطقی داشت اگه ایشون باهوش هستند و درس خون من به جای ایشون باشم تغییر رشته میدم و میرم تجربی میخونم چون تو هر رشته ای میتونی تربیت معلم هم قبول بشی پس اون، اون امتیازرو داره و برای رشته های پزشکی و پیرا پزشکی کنکور میدادم چون تمام رشته هاش اینده کاری دارن...

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
آخه حسابداری چجوری بگم  چند سال دیگه هوش مصنوعی کامل انجامش میده و به حسابدار نیازی هست دیگه ؟

۲۰ سال پیشم میگفتن تا ۲۰ سال دیگه همه خودشون ماشین شخصی دارن دیگه مسافرکشی از بین میره،الان اسنپیا از خیلی مشاغل درامد بیشتری دارن

اینا حرفه،تا ما زنده ایم هوش مصنوعی جای انسان رو نمیگیره

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
اصلا حوصله ی پشت کنکور موندن نداره دیگه

عزیزم پشیمون میشه.حالا ی رشته ای بخونه مدرک بگیره و براش کار نباشه مجبور باشه با وجود اینکه ۴ سال وقت گذاشته دنبال ی شغل آزاد یا خصوصی باشه اونجا متوجه میشه پشت کنکور بودن حتی برا ۵ سال هم ارزش اینو داره ک رشته درست حسابی بخونه .من یکی از دوستام ت دانشگاه انصراف داد و رف کنکور داد پرستاری اورد الان پرستاره و یکی از دوستام در آستانه سی سالگی کنکور داد و پزشکی اورد .ایا ارزششو نداره عزیزم؟؟ آدم موفق زمانی موفق با وجود سختی و تلاش و کمبود امکانات به موفقیت برسه ...با وجود اینکه همه بگن نمیشه ولی اون شخص تلاششو بکنه و به هدفش برسه و گر نه ی مسیر صاف رو همه راحت میتونن طی کنن.انشالله دوستتون موفق باشند گلم.

2810