2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته آرزوی مرگ میکنم

873 بازدید | 88 پست

ده ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی سربه زیر بود اوایل ازدواج .ولی بعد چهار سال یواش یواش چشم مروتی هاشو دیدم و دروغ گفتنشان. دیگه بهش یواش یواش بی اعتماد شدم.امروز هم یه چیز وقتشو فهمیدم.ظهر از سرکار اومد ماشینشو پارک کرد با عجله اومد وسایل گذاشت بدون اینکه به من بگه سوار ماشین شد بدو رفت.نگو یه دختر از جلوی خونمون داشته رد میشده .اونو دیده رفته دنبالش .منم صدای دختره رو شنیدم که داشت با تلفن حرف میزد.بعد به شوهرم زنگ زدم گفتم کجا سه وری رفتی .گفت هیچی رفتم از سرکوچه هلو بخرم.تابلو بود که داره دروغ میگه.وقتی هم اومد دست خالی اومد .گفت که نخریدم.مطمعنم که رفت پشت اون دختره .بهش هم گفتم که چرا یهو رفتی نکه واجب بود هلو بخری.وعصبانی شد و گفت به من شک داری .الان دارم گریه میکنم.فک نمیکردم این قدر عوض شده باشه.از خدا آرزوی مرگ میکنم

همه مردا یک روزی به ادم خیانت میکنن حتی همونی که فکرشو نمیکنی خیلی کم پیدا میشه این و بدون چون تنوع طلب و ذاتی هست این کار تو وجودشون 

اصلا ارزوی مرگ نکن به درک هیچ مردی ارزش نداره دوست عزیز 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه صبرم سر اومده .انقدر باشک و ترس اینکه نکنه با یکی باشه .نکنه به یکی نگاه کنه زندگی کردم از خدا میخام هرچه زودتر مرگم برسون تا راحت بشم.دیگه این دنیا جای من نیس.خدا ما زنها رو نمیدونم چرا انقدر بدبخت افرید

دیگه صبرم سر اومده .انقدر باشک و ترس اینکه نکنه با یکی باشه .نکنه به یکی نگاه کنه زندگی کردم از خدا ...

همین ترست باعث میشه بره دنبال کسی اصلا بهش فک نکن و تو دلت بگو اگه لایقم نیست همون بهتر که بره

همه مردا یک روزی به ادم خیانت میکنن حتی همونی که فکرشو نمیکنی خیلی کم پیدا میشه این و بدون چون تنوع ...

آخه حرصم میاد .منی که انقدر بهش وفادار .همه نیازشو برطرف میکنم.مهربونم .با همه دارو ندادش ساختم چرا باید اینکارو بکنه

نمیدونم دختره حتما چه هرزه ای بوده چه پوشیده بوده یا چه نگاهی کرده که رفته دنبالش

اصلا بگو دختره خراب روزگار شوهر تو چقدر هول شده یعنی هر دختری که مورد داره ببینه باید بره دنبالش

اگه تا این حد چشم چرونه ازش جدا شو

اگه میتونستم که خیلی وقت بود جدا شده بودم.متاسفانه خانواده من خیلی تاریک فکرن.هم پدرم مریضهنمیخام دردی به مشکلاتشان اضافه کنم.

اصلا بگو دختره خراب روزگار شوهر تو چقدر هول شده یعنی هر دختری که مورد داره ببینه باید بره دنبالش

نمیدونم اصلا .خودم هم باورم نمیشه.شوهر من یکم تازه به دوران رسیده هست.تو پسری پدر مادرش محدود کردن.الان که با من ازدواج کرده عقده اشو داره خالی میکنه

من از همسرم خیلی سرم.وقتی میرم بیرون خوشتیپ ترین پسرا دنبالم.ولی من یه لحظه هم فکر خیانت به سرم نمیزنه.ولی شوهرم که نه تیپ داره نه هیچی دنبال از ما بهترونه

من از همسرم خیلی سرم.وقتی میرم بیرون خوشتیپ ترین پسرا دنبالم.ولی من یه لحظه هم فکر خیانت به سرم نمیز ...

خدا هم بامن بد افتاده ‌نه جواب اونو میده که دلم خنک بشه .نه منو مرگ میده که دیگه اینروزها رو نبینم