سلام دوستان.5روزه پسرم رو از پوشک گرفتم ولی اصلا نمیگه تا خودم نبرمش .گاهی اوقاتم که خیس میکنه.پی پی هم میترسه بکنه یعنی بعد کلی گریه اجازه خروج مدفوعش رو میده و یبوست هم نداره.چکار کنم؟چقدر طول میکشه؟ پسرم 23ماهش تموم شده
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا
ای جوووووونننن پسرت یه ماه از پسر من کوچیکتره مُهندِ من ٢٧مرداد به دنیا اومده عزیزم یکم زود شروع کردی من الان فقط تبدیلی توالت فرنگی گرفتم و هروقت ببینم پی پی داره و اول صبا میبرمش تا عادت کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرمن از پسر شما کوچکتر بود خوب خودش علاق داشت پوشکشو دربیاره دیگه برای همینم خیلی همکاری کرد و یاد گرفت ولی درمورد پیفش چون شنیده بودم میترسن بچه ها وقتی میخواست اجابت مزاج کنه کلی خودمو ذوق زده نشون میدادم دست و جیغ و هورا انگار کار خوبی کرده باشه
پسر منم 3روز اولو نمیگفت و خودم تایم گذاشته بودم میبردمش دستشویی،واسش برچسب خریده بودم هروقت میرفت میچسبوند به دیوار دیگه کم کم به عشق اون جایزه هاش ویا برچسبا هم که شده میگفت جیش دارم ترسیدن از پی پی هم طبیعیه