2777
2789
عنوان

این آگهی بسته بندی در منزل راسته؟ببینین چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 44266 بازدید | 49 پست
چقد خوبه حالا ۳۶ تومنم زیاد نیست به امتحانش می ارزه

همین فکر باعث میشه کلاهبردای کنن فک کردی واسه چی میگه ۳۶ هزار شگردشونه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الکیه یعنی چی اونا کارگر میخوان کارگر بیاد پول بده؟ هزینه کم زدن که مردم گول بخورن ولی حتما همین ۳۶ ...

میگه شماره تراکنشتون ضمانت نامه تونه

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲
بیشتر ببینید
برنامه دیوار اخه هی دارن اگهی میکنن تقریبا هروووز

اره دقیقا یه آگهی هم هست کار با گوشی اونم کلاهبرداری دقیقا اول پول ازم گرفت ۳۰ تومن بعد بم گفت کار رو هر کی زودتر تحویل بده پول دستمزد مگیره یعنی کلاهبرداری قشنگ 

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

تو همین دیوار آگهی اجاره ویلا زده بود ما زنگ زدیم به طرف اونم گفت ۲۰۰ بیعانه بزنید ما هم زدیم ولی وقتی رسیدیم کلا طرف جواب نداد البته ما خیلی اینطوری ویلا گرفته بودیم ولی اینبار کلاه بردار بود🤦‍♀️

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
بیشتر ببینید

همین آگهی های استخدام ک هزارتا میزنن و تو همه استانا میزنن الکیه 

همین کبریت رو همه جااا زدن 

یعنی همه جا این کبریت سازی هست و میفرستن در خونه؟ 

الکیه منم این کبریت رو دیدم

سیو شش رو میریزی کارتتو خالی میکنن و تمام

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
میگه شماره تراکنشتون ضمانت نامه تونه

ای خواهر من اگهی از کاغذ دیدم ک پخش کرده بودن کلی پیام های عجیب و غریب میفرستادن جورررری حرف میزنن ک باور کنی 120تومن ریختم خط خاموش شد خخخ اولش گفت ساهت7کار میرسه منتظر بودم خخخ الان 9ماهه قراره برسه😂 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️