2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1824407 بازدید | 109050 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سفر خوبه😉ولی هیچ جاخونه آدم نمیشه🤩آخ تا ده صبح خوابیدیم،دوباره سه خوابیدیم تاهفتونیم😁ی سررفتم خون ...

خداروشکر به سلامتی برگشتی 

همیشه به سفر وخوشی

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

خب من حاضری مو‌ زدمبرم لالاگود اند نایتراستی پایتخت خیلی منو نگرفته امسال

من از همون قسمت اول خوشم نیومد 

بازیگرا به دل نمیشینن 

زن ارسطو هم که از همه بدتر

اونم خوبه... 😂😂داستان داریم با عیدی گرفتنش🤣🤣هر روز یه حرکت جدید داره🤪🤪

حرفاشو بگو من کیف میکنم بخدا😍😍😍😁😁😁😁 کیان داشت پایتخت میدید اون لحظه که نقی،ارشاد مخترع رو کوبوند زمین کیان گفت هیچی ارشاد دیگه۹ـ۱۰رو هم نمیتونه حل کنه😂😂😂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اونم خوبه... 😂😂داستان داریم با عیدی گرفتنش🤣🤣هر روز یه حرکت جدید داره🤪🤪

برا منم تعریف کن یکم دلم غنج بره شاد شم 

رسماً بخدا سرویس شدم هنوز مهمون دارم خدا بخواد فردا میرن اگه باز نگن واستیم عید و سیزده ...

خسته و کوفته و لهیده و ...

حرفاشو بگو من کیف میکنم بخدا😍😍😍😁😁😁😁 کیان داشت پایتخت میدید اون لحظه که نقی،ارشاد مخترع رو کوب ...

🤣🤣🤣🤣🤣الان یاد گرفته میگه ول هاکن😆خودش میگه بعد دستشو میذاره رو پیشونیش میخنده😆😆😆

برا منم تعریف کن یکم دلم غنج بره شاد شم رسماً بخدا سرویس شدم هنوز مهمون دارم خدا بخواد فردا میرن اگه ...

نمیدونم بگم انشالله برن یا نه😁😁هرچی دوست داری😍😍جدیدا هرچیز جدید میخریم میگه خانم خریدی؟ 😬یا هرچی خوشش بیاد میگه اقا این چنده؟ خودش جواب میده هزا تومن🤪🤪🤪هرجا میریم همه اول میپرسن چند سالشه میگن چه خوب حرف میزنه. هی مامان و بابام صدقه میذارن اسفند دود میکنن براش 🤣🤣منم میخندم فقط، میگن بچمو چشم میکنن. 

نمیدونم بگم انشالله برن یا نه😁😁هرچی دوست داری😍😍جدیدا هرچیز جدید میخریم میگه خانم خریدی؟ 😬یا هرچ ...

😘😘

ای خدااا چقدر منصفه هزار تومن😍آدرس بده بریم اونجا خرید😂