2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1881694 بازدید | 113059 پست
خوبی مهسا دیروز و امروز خیلی خیلی شلوغه اوضاع ناخن رو انداختم چهارشنبه چند روز پیش یه پستی می‌خوندم ...

خسته نباشی❤️❤️❤️منم امروز میرم. دیروزو کنسل کردم. البته جا به جامون کرد. گن احتمالا فرنچ کنم. حالا برم ببینم چه خبره. عکس میذارم برات. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره مهر و ماه بود اسم هر چی یادم بره اسم اونجا یادم نمیره 😂😂😂😂😂اگه شانس منه حتما یکی منو دیده ب ...

امروز یه تاپیک میزنم جنجالی .

خانمی با دمپایی صورتی و اسکارف گل منگلی در یکی از بروز ترین پاساژهای ......🥶🥶🥶😈😈😈

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

خسته نباشی❤️❤️❤️منم امروز میرم. دیروزو کنسل کردم. البته جا به جامون کرد. گن احتمالا فرنچ کنم. حالا ب ...

فدات 

مرسی قشنگم 

خانما منم اعتماد بنفسم کمه چند بارم شیوا بهم گفت همش خودم رو کم میبینم مثلا سلیقه ام تو لباس خریدن و ...

اول تو کلاس جنی شو پاییز شرکت کن😉

دوم الان خودزنی میکنم از دستت😅

سوم محی تروخدا کاره خونه رو ول کن،

درحدی که همه چی سرجاش باشه وتمیزومرتب باشه کافیه،خودتو هلاک نکن،هیچوقت کارایی که یه خانم برا خونه اش کرده به چشم نمیاد،چون اینجوری جاافتاده که وظیفه شه 😔

خودتو باکاره خونه از بین ببری ده سال دیگه کسی بخاطر سابیدن خونه ازت تشکر نمیکنه،ولی احتمال این بگن که عه محی رودیدی؟وقتی باهاش دست میدی دستاش عین چوب خشکه😔(این فقط یه مثاله)

نمیگم به خودت برس وفلان وفلان

اعتماد بنفستم ببر بالا،خدایی چهره ات قشنگه،

بخدا سیرت آدم باید قشنگ باشه نه صورت

چه خوشگلایی که....

برا کمترین کارایی که می‌کنی از خودت تشکر کن،

تمیز کردن خونه یه کار مهم وبزرگه،

تروخشک کردن ی بچه

آشپزی 

و

و

و

وقتی دیگران سلیقه تو میپسندن سعی کن خود آزاری نکنی😘

حتی اگه چیز زشتی هم خریدی ی مدت دیگه میدی میره،

اصلا ارزشی نداره بخاطرش ناراحت بشی،

خرید خونه نیس که نشه جبران کرد،یه لباسه دیگه

تو خودت حالت بالباسی که میپوشی خوب باشه

دیگه نظر بقیه رو ول کن که اگه از طلا هم بخوای لباس بپوشی میگن چرا عیارش فلانه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خانوما عکس بازی ساعت چند شروع میشه؟

معصومه جون عکس گذاشته؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
بیشتر ببینید
خوبی مهسا دیروز و امروز خیلی خیلی شلوغه اوضاع ناخن رو انداختم چهارشنبه چند روز پیش یه پستی می‌خوندم ...

همسرت😍😁🤭😂😂😂👏👏👏👏👏

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همسرت😍😁🤭😂😂😂👏👏👏👏👏

فقط دنباله سوژه است 

صبح خمیازه می‌کشیدم انگشت اشاره شو گذاشت تو دهنم 

🥴🥴🥴

فقط دنباله سوژه است صبح خمیازه می‌کشیدم انگشت اشاره شو گذاشت تو دهنم 🥴🥴🥴

ببخش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️