2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1914322 بازدید | 115142 پست
خدا رو شکر خوب بود البته اگر غرغرهای همسرم تو پیدا کردن مسیرها فاکتور بگیریم 😂😂😂😂😂😂

عزیزم مردها همه همینطور هستن ، ما چند بار اوایل ازدواج جایی مهمان بودیم با خانواده همسرم یا تفریحی جایی می‌خواستیم بریم بعد مادرشوهرم اینها زودتر از ما رسیده بودن .

همسر من مسیر رو پیدا نمی‌کرد اون موقع ها این مسیریاب ها هم نبود .

وقتی می‌رسیدیم قشنگ مشخص بود همسرم از پیدا نکردن مسیر عصبانی هست بعد خدا رحمت کنه مادرشوهرم رو به من می‌گفت یک موقع ناراحت نشی مردها همشون نخودچی هاشون زود سر میاد . 😂😂😂😂

مامان سبحان جون ماشین تون مبارک باشه🥰😘دیشب در مورد وام و اهداف مالی با همسر حرف می زدیم، ذکر خیرتو ...

خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشی . 

شما لطف دارید به من ان شا الله به همه اهداف مالی و غیر مالی تون در سال جدید برسید . 😍😍😍😍❤❤❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامت باشی عزیزم بله خداروشکر جناب همسر ازش راضین

شما خودت سوار نمیشی ؟

حالا من دارم خودم این ماشین رو میخرم البته من کلا با ماشین های بزرگ رانندگی کردن برام راحت تر هست . 😍😍😍😍

البته احتمالا ماشین همسر رو هم بفروشیم برای کاری و تک ماشین بشیم ولی به هر حال چون من خودم هم سوار میشم باید راضی باشم از ماشین . 🌹🌹🌹🌹

اخی عزیزم 🥲😊 برادر من یک فروردینه اونو گذاشتن یه گوشه رفتن عید دیدنی😁

🤗آخی اون از مام مظلومتره🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشی . شما لطف دارید به من ان شا الله به همه اهداف مالی و غیر مالی تون در سا ...

مامان سبحان عزیز،  ماشین‌تون مبارک باشه، به شادی استفاده کنید و چرخش براتون بچرخه🥰🥰🌷🌷🌷🌷

امیدوار جان به جای نشان از بلد استفاده کنید خیلی بهتره،چون خودمون استفاده کردیم جسارت کردم گفتم عزیز ...

خدا خیرت بده 

دفعه بعد از بلد استفاده کنم 

فک کن شوهرم یه جا مسیر رو پیدا نمیکنه به من میگه کدوم وری برم ؟من 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

امروز بهش میگم نکنه تو مغز من ماهواره کار گذاشتن خودم خبر ندارم 😅😅😅😅😅😅