2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1439295 بازدید | 81040 پست
عزیزی قطعا نگاه منم به شما همینه عب نداره اینم قسمت ما بوده دیگه🤣🤣🤣شب یلدا، خواهر شوهرم دیگه به ز ...

اینو میگی

ما ماشین خریده بودیم 

تو جمع یه آدم پیر بی ملاحظه

(بابای همون مثلا خوشگل خانم )پیش همه برگشت گفت

چیه ماشین چینی اشغال خریدین 🥴🥴🥴🥴🥴

خواهرشوهرم دلش چنان خنک شد من از نگاهش فهمیدم 

همه اشون چنان لبخند ریزی زدن من کپ کردم

بعدا که گله کردم گفتن وا مگه چی گفته 

وسایل چینی کیفیت نداره دیگه😅😅😅😅😅

یادتونه گفتم مادرشوهرم به من گفت کمک کن به جاریم نگفت18 روز خونشون نرفتمنه خودم رفتم نه همسرم گذاشت ...

خوب بهار جان همسرت تو این موقعیت خیلی خوب حمایتت کرده. اگه اونم تو خونه از خانوادش حمایت میمرد اوضاع خیلی تغییر میکرد. حتی رفتار خانوادش. واسه من خانوادش از خدا خواستن که عروسا نرن. نه فقط من با همه ی عروساشون اینطورن.. مادرشوهرت خیلی فهمیدس به خاطر رفتارش شاید یه جاهایی بخواد اذیت کنه ولی بازم ذات خوبی داره. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین شوهر منم شبیه مادرشه 🤣حتی یه بار هم نمیگه پاشو بریم خونه مادرم لباس میپوشه میگه دارم میرم اگه ...

ممنم همینم دقیقا ، یکبار شوهرم تعارف نزد بیام ، وحالا چند ماهه که نرفتم ، اونورم زنگ نمیزنن فک میکنن قهرم یا خودمو گرفتم همیشه دست پیش میگیرن ، همسرهم که پشتم نیست ، ومن همچنان نمیرم هروقت موقعش برسه میرم بوقتشم می‌دونم چی بگم که شوهرم بشه مقصر، یعنی دیالوگ وفیلمنامه آمادس   

امشب رفته بودیم مهمونیمیزبان یه همسایه داری همیشه خونه ایناستهمه نشسته بودیم حرف از رنگ مو و به خود ...

امید جان من فکر میکنم ک چون اون همسایه ول معطل همش خونه اونه اینجوری تعریف کرده ک همچنان خونه اونا ول معطل بمونه تو دلشون جا باز کنه اونام هی خوشحال یشن از تعریف و تمجید

سلام .صبح بخیر.دخترا من باز سوال دارم اتفاقی دیشب تست بارداری زدم و مثبت شده .نمیدونم الان به شوهرم ...

سلام 😍

الان خوشحالی 😊😍

این سری میخوای سورپرایز کن یهو خودت برو آزمایش 😁

خوب بهار جان همسرت تو این موقعیت خیلی خوب حمایتت کرده. اگه اونم تو خونه از خانوادش حمایت میمرد اوضاع ...

مهسا همسر من از اول اینجوری نبود

دقیقا مثل همینکه شما میگین پشت خونوادش

نمیذاشت کسی کلامی حرف بزنه

تو الانشو میبینی

راه ۱۰ ساله ای که من رفتم تا این شده رو نمیبینید که

تازه ما با دوتا فرهنگ‌ متفاوت اون ترک من فارس

اینو میگیما ماشین خریده بودیم تو جمع یه آدم پیر بی ملاحظه (بابای همون مثلا خوشگل خانم )پیش همه برگشت ...

من قبلا راوفور داشتم 

ماشین خودم بود نه اینکه با همسر خریده باشیم

برای یه هنرنمایی همسر فروختم و همش دود شد رفت هوا 

بعد یه چینی خریدم 

انقدر این دیالوگ رو شنیدم🤣🤣🤣🤣  

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
شوهر من اینطوری نیستهمش میگه حساس نشوعیب ندارهتو کوتاه بیاعملکرد شوهر خیلی مهمه همسر من بیشتر براش م ...

خیلی مهمه واقعا... مثلاواسه عروسیه ما من حتی دسته گلمم با تایید پدر شوهر بود. الان این عروس تالارم انتخاب کرده یه جای گرون. فک کنم گرونترین تالار منطقمون که 1 ساعت باید همه تو راه باشن تا برسن. خود برادر شوهر میگه هم دوره هم گرون.. من جای دیگه مد نظرم بود ولی زنم اونجا رو دوست داره. چون شوهرش حمایت میکنه. 

خیلی مهمه واقعا... مثلاواسه عروسیه ما من حتی دسته گلمم با تایید پدر شوهر بود. الان این عروس تالارم ا ...

مهسا من به این نتیجه رسیدم هرچقدر بیشتر هوای پدر شوهر و مادرشوهر رو داشته باشی بی ارزش تر میشی

هر چی بی پروا تر باشی و بگی وظیفه تون هست به ما کمک کنید بیشتر هوای عروسو دارن

البته خانواده های نرمالی هم وجود داره ها

برای ما غیر نرمال هستن

اینو ۸ صبح نوشتیالان خوبی جان دل ♥️🥲؟

آره خوبم عزیزم عاطفه جونممم قشنگممم♥️

دیگه همسرم شیرکاکائو و کیک گرفته بود اومد اداره با هم بخوریم

دوتا همکارام پیشم بودن نیومد زنگ زد گفت اومد کسی پیش ت بود رفتم تو ماشین 

دیگه خودم رفتم پیشش تو ماشین

گفتم از  تنها کسی که  ناراحت مشیم همسرمه 

دیگه بقیه رو اصلا اهمیتی نمی دم