2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411689 بازدید | 78608 پست
ما دوست بودیمشوهرم تو جعبه کادو لاک و اسپری و گل سر این چیزا اورده بودمن تو خوابگاه یکی لاک برمی‌داش ...

منم اولین بار برام گردنبند و دستبند دوستی و یه پیکسل خریده بود هنوز دارمش. از این پلاکا بود شبیه قلب از وسط نصف میشد. تو دو تا زنجیر مینداختن. یکیش وردن من بود یکیش خودش. 🤣🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره🤣🤣🤣🤣🤣اهووووم پول مزه میده🤪🤪🤪🤪😍😍😍 چندتا بچه داری؟منم حوصله ی بچه ی دیگه ای ندارم🥲

یدونه دختر سه ونیم ساله دارم😍

منم حوصله دنگ و فنگ بچه داریو ندارم🤪

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

@پاییزمهر دختر امشب وای دیدم داری لباس میفروشی،ی مغازه شیک داشتی، دوتا بیلر بچگانه داشتی هی میخاستی ...

پولادی زوری که از شوهرت گرفتی اینجا به باد دادی 😂

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

مستقل الان برادران یوهانگ دارن سوهان قمی میپزن کجاشون خارجیه 🤣🤣هر وقت نگا می‌کنی اثر وینیا هست شای ...

سوهان  حاج جی جو یوهانگ و برادران😂😂😂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مرسی عزیز ،عزیزات سالم باشن آره منم خندم میگیره میرم تو آشپزخونه واقعا خونه و زندگی دست مادر خونه ا ...

آره واقعا 

خونه بدون مادر نه خودش جم میشه نه اعضاء ش

مرسی عزیزم

نارین یه مشاوری چیزی بروتا کی میخای حرص بخوری دختر؟چارتا تکنیک بهت یاد میدن یا شاید پیشنهادای دیگه

تو فکرشم اتفاقا 

یکم اوضاع بهتر بشه فقط 

راستش مستقل خودم میدونم چمه اراده و حوصله لازم رو ندارم 

و البته یکی از دلایل بزرگش فشار مالیه این چندوقته 

آدم زندگی در محرومیت نیستم 😂😂

ولی خدا بیامرزه مادر پهلوون رو 

همش به خودم و شوهرم میگم اتفاقا تا حالا اینقد پولدار نبودیم 😍

البته منبع این جمله خوشگل رو هم برای همسر گفتم 

خیالت راحت 😅