2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410058 بازدید | 78499 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم اب انار میخواد این نرماله این موقع شب ؟قبلش چقدر نوشابه خوردمچقدر آب و قبل خواب ی لیوان شیرپریود ...

بارداری بعضیا تو بارداری هم پریود میشن🤪🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣بعد کسایی که تو بارداری پریود میشن معمولا چند قلو زا هستن😁😁😁😁🤪🤪🤪

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بارداری بعضیا تو بارداری هم پریود میشن🤪🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣بعد کسایی که تو بارداری پریود میشن معمولا چن ...

توخیلی باردار باردار میکنیا😂

مواظب خودت باش🤣🤣🤪

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره،کاشت مارو🌷گل دادیمتعداد انلاینا هم سر ب فلک کشیده😎

من ممکنه هر آن میوه بدم😂

هعییی حیف شد

امشب اینقدر دلم گرفته... از این دنیای نامهربون

گفتم شاید دلبر بگه یه چیزی که منتظرشم اوکی میشه، یه کم دلم خوش بشه

توخیلی باردار باردار میکنیا😂مواظب خودت باش🤣🤣🤪

چون خودم میترسم از سومی😁😁😁😁😁 خدایا دور باد دورباد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسرم میگه مامان سومی رو کی به دنیا میاری🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من ممکنه هر آن میوه بدم😂هعییی حیف شدامشب اینقدر دلم گرفته... از این دنیای نامهربونگفتم شاید دلبر بگ ...

ای جانم🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

چون خودم میترسم از سومی😁😁😁😁😁 خدایا دور باد دورباد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسرم میگه مامان سومی رو کی به دنی ...

از هرچی بترسی سرت میاد🤣

چون خودم میترسم از سومی😁😁😁😁😁 خدایا دور باد دورباد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسرم میگه مامان سومی رو کی به دنی ...

پاییز جان من یکم عقب جلو خوندم تاپیکو 

فکر کنم تبریک گفتم 

اگر نگفتم الان میگم 

مبارکه مبارکه 

با خوشی شادی و لب خندون بپوشید عکسای شاد بگیری 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟