2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407407 بازدید | 78277 پست
خوشمزس فک کنم خوشت بیاد.ولی من بچگیم نسبت به پسرم بیشتر میرفتم مغازه پسرم واقعا خیلی کم میره نسبت به ...

عزیزم یک کوچولو با حرفت مخالفم حالا نه که بچم از کسی خوراکی بخواد ولی شرایط همسرم جوریه که هرروز یه عالمه خوراکی میاره .ازقبل تر که بیشتر میاورد و خود پسرم تنها بود تاالان که یه بچه دیگه دارم هر دفعه یک مشمبا بزرگ خوراکی پسرم پشت سرهم میخوره و از مارکت هم دلش میخاد بازم بخره و حتی از مدرسه .

ربطی به کم و زیاد جلو بچه گذاشتن نیست هر بچه ای یک جوریه.

گاهی کار بچها باعث قضاوت پدر و مادر میشه (منظورم به حرف شما نیست)به تفکر دوربریاست  

انگار به اندازه ی تمام اون سالهایی که سرپا موندم تحمل کردم مقاومت کردم الان خالی شدم کم آوردمفرش زیر ...

دورت بگردم الهی خدا به دلت نگاه میکنه وپدرت خوب میشه 😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲🫂🫂🫂🫂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم یک کوچولو با حرفت مخالفم حالا نه که بچم از کسی خوراکی بخواد ولی شرایط همسرم جوریه که هرروز یه ...

میفهمم منظورتو اتفاقا ما به بچه ها ی بخور میگیم ماشالله از بس میخوره مزه ها رو میشناسه بیشتر دلش میکشه. اینجا پیام هست نمیشه منظور رو خیلی دقیق رسوند‌‌...من اون موردایی که مثال زدم فقط جنبه ی خساستی بود که دیدم وگرنه نمونش پسر خودم عاشق موز هست قشنگ الان پییش موز باشه حتما باید ۳تا۴تا بخوره تا بیخیال شه خب کسی بیینه فک میکنه نخوردس🤣🤣🤣🤣🤣 این میشه همون قضاوت پدر ومادر.... وای همین تازه همسرم با موز اومد داخل میخوام بریم عیادت تا موز رو دید زبونش رو انداخت بیرون دستش رو گذاشت رو شیکمش گفت وای موز🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همین دیروز غروب خورده بود😁 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام جیران جانمروح پدر بزرگوارتون شادشما باقیات صالحات پدر هستیندکتر پدر منم گفتن دیر اقدام کردین گف ...

فقط دعا کن عزیزم و روحیه بده بهشون .

اینو کسی داره میگه۱سال و ۳ماه پدرش از دست داده با یک شوک بزرگ .این پولا برمیگرده جای پدر و مادر همیشه خالی میمونه .

خداخیرت بده همین که بار هزینه رو کم کردی ازشون خیلی کمکه

به جرات میگم همسرم تو مخ زنی نمره یک از بیست رو هم نمیگیره اینا ژنتیک خودمه🤣🤣🤣 من بعضی وقتها میبی ...

وای خدایا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

برا من چندتا دم دستی یه طوری شدن خوشم نمیاد ولی میشه برد تعویض کرد قابلمه کهنه بدی نو بگیری من یه با ...

من روی (روحی) چیزی ندارم

بجز یه قابلمه کوچولو که تو خوابگاه داشتم

اگه یه زمونی مهمونام زیاد شدن میرم یه بزرگشو میخرم

بعید میدونم البته

منم جزئی نگرم بنظرم تو بیشتر تو لحظه زندگی میکنی تا اونالبته دید خانما و آقایون با هم فرق داره دیگه

اره من بیشتر دوست دارم از حال لذت ببرم. به من بود تا الان 50 تا سفر رفته بودیم. حقم داره البته شغلش جوریه که نمیتونه خیلی ول کنه. 

وای اینو گفتی یه چیزی یادم افتادهمکارم که آقا بود رفته بودن یه کشوریهمش میگفت دو تا اتاق جدا گرفتیم ...

🤐😅😂😂😂😂بیچاره خیلی خوش گذشته بهش

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...