2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402029 بازدید | 77854 پست
بدون باتری باشه بهتر از اینه که براش باتری بخریباتری فقط باتری که روی خود لپتاپ هستمنم لپتاپم باتری ...

اره اقعا ۶۰ تونن یعنی باید یک سال قسط بدم.راست نیگن باتری هر لپ تاپی بخری زود خراب میشه 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
اوهوم شرط لازمه اما کافی نیست کم نیستن پولدارایی که برای بچه فقط ارث میذارن من تو اطراف خودم کم ندید ...

آره منم دیدم نمونش بچه های صاحب پاساژ همسرم....بچه هاش قمارباز و خوش گذرون....اگه بچه ای چندین کلاس دوس داشت وبفرستیم؟ 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین احسنت صد درصد خودت اینجوری هستی و بچه هات الگو برداری میکنن بازهم صحبت کن برامون ریز شوو😘😘😘

تاجایی که من میدونم قطعا دوستان بیشتربلد هستند.تلاشهای تک تکشون برای زندگی،نشون دهنده ی اینه که دوست دارن زندگیشون به آرامش برسه و خانواده رو به خوبی حفظ کنن.

دلشوره ها وحرص خوردنهای عاطفه،تلاش دائمی مستقل،بدو بدوی جیران،نگرانیهای مهسان ومهسا،تلاش رعدوبرقی و خودت و یها وامیدوار برای زندگی،شادیهای تبسم و.... همه نشون میده دارین برای رشد وحفظ زندگیتون تلاش میکنن و این مساله خیلی خیلی ارزشمنده که بین غرزدنها ونق زدنها وحرص خوردنها وحتی سکوتتون،میخواین تلاش کنین آرامش خانواده رو نگهدارین💙💙💙

منم مثل شما.مثلا برام مهم نیست نمره دخترم تو درس چندبشه.بهش میگم۱۸با تلاش برام ارزش بیشتری داره تا۲۰بی تلاش...دوست دارم تلاش کنه و یاد بگیره.تجربه کسب کنه.انسان بودن رو یادبگیره.مصرف گرا نباشه،بلکه تو تنگنا تولید کننده باشه.یادبگیره باهمه ی کمبودها شادزندگی کنه چون عمرانسان کوتاهه و ارزش روح انسان بزرگتراز اونه که با حرف های خاله زنکی بخواد خدشه داربشه و آسیب ببینه.خودم هم آدم خونسردی هستم.از خیلی چیزها بخاطر آرامشم میگذرم

پرحرفیم رو ببخشید

خدایا بی نهایت شکرت
۱۹۸هنوز منم بافخر به همسرم میگم مناسب گرفتم😎اره خیلی نرم وخوبن،دوس داشتم یه جین بردارم از هررنگ،قبل ...

آره خودمم قیمتشو دیدم گفتم چه خوبه😍دقیقا منم دلم میخواست چندتا رنگ بردارم ولی خودمو کنترل کردم🤣🤣🤣 

پالتوت چند؟ 

دمت گرم عکس گذاشتی روحم تازه شد انگار یه دور رفتم بازار و برگشتم🤣🤣🤣🤣🤭

تاجایی که من میدونم قطعا دوستان بیشتربلد هستند.تلاشهای تک تکشون برای زندگی،نشون دهنده ی اینه که دوست ...

شما فقط خونسرد نیستی شما آرومی و آرامش دهنده 

این خیییلی مهمه من آروم نیستم 

سعیمو میکنم باشم 

پس فردا تولدمه ،،،،منت سر زمین و ادماش میزارم چشم به جهان میگشایم

👙👙👙👙👙👙👙💖💖💖💖تولدت هپی مپی😍

ای بابا ،،،،اپدیت شید یکم ،،،،چیه سریع لنگ می‌دین بالا،😎روش های جدید یاد بگیرید،،،

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره منم دیدم نمونش بچه های صاحب پاساژ همسرم....بچه هاش قمارباز و خوش گذرون....اگه بچه ای چندین کلاس ...

به نظرم آره 

تا جایی که ببینی براشون زحمت هم می‌کشه 

فقط اسم نمی‌نویسه بعد ول کنه

من سال ۸۳، ۸۴ پول دوربینم نزدیک یه میلیون شد 

کلی تجهیزات هم جداگانه  براش خریدم 

از فلش حرفه ای تا لنزهای مختلف 

با اینکه دوربین دیجیتال هم یواش یواش داشت میومد 

ولی میتونم بگم هنووووووووووووز لذتی قشنگ تر از چاپ عکس تو تاریکخانه نچشیدم 

ذهنم رو کلی تغییر داده 

همه چی رو با متر پول، نسنج 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
شما فقط خونسرد نیستی شما آرومی و آرامش دهنده این خیییلی مهمه من آروم نیستم سعیمو میکنم باشم

هر کاری نیاز به تلاش داره.انسانها علیرغم اینکه شخصیت ثابت ومستقلی دارن،اما میتونن تغییرات زیادی تو خودشون به وجود بیارن...شاید اولش سخت باشه ،اما شدنی هست

درسته من هم خونسردم هم آروم.چون از یک جایی به بعد تو زندگی تلاش کردم هرچیزی روی من اثرگذارنباشه.تلاش کردم وبهش رسیدم.نمیگم حرف وحدیثهای مادرشوهرو خواهرشوهر وجاری و خاله ودای وعمو وعمه وجود نداره،،،اما من بعداز تلاش و تغییرم این مسائل کمرنگترین چیزی هست که توزندگیمه....اونقدر از جنبه مثبت حرفها رو دیدم وتعبیر کردم که انگار روی طرف مقابلم هم اثرگذاشته ودیگه نسبت به من حرف بدی نمی زنه.

حرف زیاده ومثال فراوون...امیدوارم خودِ آروم و واقعی خودتو پیداکنی و زودتر بهش برسی.روح ما روح خدایی هست وقطعا در وجود همه آرامش عمیق هست.فقط تو شلوغ پلوغی زندگی،گمش کردیم....البته این نظرمنه وممکنه غلط باشه

خدایا بی نهایت شکرت
اوهوم شرط لازمه اما کافی نیست کم نیستن پولدارایی که برای بچه فقط ارث میذارن من تو اطراف خودم کم ندید ...

به نظر من جمع کردن سرمایه برای بچه ها خوبه ولی باید روی استعداد ها و مهارت های بچه ها بیشتر کار بشه تا پول جمع کردن مصداق اون مثل که میگه به بچه هاتون ماهی گرفتن یاد بدید نه ماهی رو بدید دستش ( یه همچین چیزی درستشو بلد نیستم)

الان ما تو فامیل یکی رو داریم که از نیازهای خودش و خانواده زده و شب و روز کار کرده تا سرمایه خوبی برای آینده بچه ها جمع کرده

الان از وضعیت بچه ها بگم پسر بزرگ ۲۶ ساله که وضعیت روحی خوبی نداره، بدون کار و هیچ مهارتی که هر روز تو خونه دعواست که بده پولا رو برم خوش بگذرونم

پسر دوم نسبت به پسر اول خوبه اما اونم منتظره یه پول درشت پدر بده که این کار راه بندازه 

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
هیچی بابا من دائم الگرفتارم ماهانه دردناک ...

وای عزیزمممم

کامل زیر شکم رو با روغن سیاه  دونه و بنفشه ماساژ بده.و ی شال بپیچ گرم بگیر

.البته دوستان گفتن کیسه نمک ک من هنوز درستش نکردم

انشالله ک بهتر شی

به نظرم آره تا جایی که ببینی براشون زحمت هم می‌کشه فقط اسم نمی‌نویسه بعد ول کنهمن سال ۸۳، ۸۴ پول دور ...

پسرمن خیلی دوس داره کلاسای مختلف بره بااینکه تازه۷سالش شده ولی واقعا ول نمیکنه الان مدرک روخوانی قرآن رو گرفت تو کلاس هم جزوبهترینا بودالانم چرتکه میره میگه میشه کلاس رباتیک و تیراندازی هم بفرستی من  دلم میسوزه میگم خسته میشه بهش قول تابستون دادم. فک میکردم اشتباه چندین کلاس نه واقعا بخاطر پولش نمیگم برا شرایط الان من سخت هست ولی نشدنی نیست فوق به قول تو دو گرم کمتر طلا میخریم.  کلاس حفظ قرآن هم برگزار کردن من اصرار نکردم بهش. هر روز یه شغلی انتخاب میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣صبح  رئیس شرکت نفت بود الان از حموم برگشت بازیگری رو انتخاب کرده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چون همه این ها واقعا ترن س نیستن درواقع منحرف جنسی ان اونها که واقعی ن که نمیان از اینکارا کنن من نم ...

قدرت مجازی رو دست کم نگیرید 

اگر دوست داشتی مستند زن چیست رو ببین 

خارجیه ولی عملا نشون میده پشت این تغییر جنسیت ها چیزهای دیگه ای هست

ققنوس
مثل اینکه چند وقت قبل شیشه ی ماشینشو شکستن بعدش یه عروسک گذاشتن رو ناشینش با یه ادرس و نامه. ادرسم خ ...

تبلیغ یک سریال نمایش خانگی هست و ایشون اولین نفری نبودن که تبلیغ کردن 

بلاگرها هم با این عروسکه تبلیغ ترسناک داشتن 

یک تدوین گر کاملش رو نوشته بود ولی اسم سریال رو نگفت چون احتمال شکایت داشت

ققنوس
باکلاس خودمی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 اون سری برادرزادم میگفت من پادکست های جنایی گوش میکنم هنوز جریان قتل پادکست ...

کانال تلگرام ایرانیکا یک داستانی رو نقل می‌کنه به اسم اوریاکس 

ژانر وحشت و خیلی چیزاش واقعی هست و صد البته عرفان و ماورا

فقط لطفا اگر میترسید گوش ندید 

اگر تنها نباشید هم بهتره 

من به این چیزا عادت دارم اما گوش دادنش خیلی پیشنهاد نمیشه

ققنوس