امیدوار جون😘 ببین من با برنج ایرانی اینجوری کته درست میکنم
برنج رو که شستم نمک نمیزنم میزارم دو ساعتی خیس بخوره بعد اب که جوشید برنج رو میریزم روغن نمک هم داخلش به اندازه میریزم وقتی به اندازه مورد نظرم برنج باز شد دم کش میزارم یعنی آبکش نمیکنم
این روش بهتر میشه اصلا محاله کسی بفهمه برنجت آبکش نیست
گاهی که حوصله داشته باشم تو یک ظرف دیگه ته دیگ سیب زمینی هم میزارم برنج رو روش میریزم
من از خالم یاد گرفتم دستپختش عالیه
همسرم برنج دمی دوست نداره وقتی اینجوری میپزم نمیفهمه کلا مواد مفید برنج هم حفظ میشه