2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1404729 بازدید | 78104 پست
مارک پونه داریببین پونه معجزه میکنهقیمتی هم ندارهحالا بگیر امتحان کنالبته اگه میدونی مشکل نداره و ال ...

الان دیدم مریدنت دارم

داروخونه نزدیک مغازس

میگم بخره

اصن نمیدونی چ درد کوفتیه

مرسی گفتی 🥲

بنظرم این ابراز علاقه برمیگرده ب خانوادهقبلا گفتم خانواده شوهرم خیلی راحت ابراز علاقه میکنن می‌بوسن ...

اره عزیزم میدونم 

توخونه ما باباومامانم خیلی بامحبت بودن،کلی ابرازعشق میکردن♥️

حتی پدر بزرگ مادربزرگم عاشق هم بودن،انقدر خونه شون به ما خوش می‌گذشت که لحظه شماری میکردیم تابستون بشه بریم یه ماه دوماه بمونیم خونه شون🤩

یادگرفته بودم ولی حیف ک زیاد نمیتونم بکار ببرم🫣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عاطفه جان خدا رو شکر که بهتری 🤲عزیزم وقتی دندون های جلو درد میگیره فکر کن مثلا ردیف جلو درد عصبیه ی ...

دقیقا درست گفتی مخصوصا اون سینوس رو😁 من این سری یهو دیدم دندونام همشون باهم بندری میزنن بعدا اتفاقی یه مطلبی خوندم که سینوساباعث درد دندون هم میشن.... آخرش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی باحال گفتی🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
فکر میکنی همه عاشق هستننه بابا نیستنولی همین محبت کلامی خیلی تاثیر زیادی دارههمین دوست دارم همین که ...

اره عزیزم کم کم باید این زبونمو بکار بگیرم🤪

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عاطفه جان خدا رو شکر که بهتری 🤲عزیزم وقتی دندون های جلو درد میگیره فکر کن مثلا ردیف جلو درد عصبیه ی ...

فدای شما 😍😘 سلامت باشی همیشه الهی 🤗

زن دایی من عزا گرفته داییم باز نشسته بشه 😄 

دیشب پشت گوشی اورژانسی حرکتی ب شوهرم می‌گفت ک من انجام بدم

گفت اگه اونی ک من بگم انجام نده یعنی سکته کرده

اینو امروز شوهرم گفت

چقدر غصع خوردم 💔 مگه من چند سالمه ک تا مرز سکته برم💔

حال درونم اصلا خوب نیس

اومدم خونه رو سابیدم میگم اگه مردم حداقل خونم تمیز باشه 😄

ایشالله یه کم کارتون گرفت اگه مغازه بزرگه یه گوشه کافی بار درست کنید قهوه و نسکافه هم باشه به نظرم خ ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏

اره عزیزم میدونم توخونه ما باباومامانم خیلی بامحبت بودن،کلی ابرازعشق میکردن♥️حتی پدر بزرگ مادربزرگم ...

منم زیاد نمیتونم ب کار ببرم تهنا نیستی 😄

خدا پدر مادرتو حفظ کنه 😍

ای خداااااا 😄😄😄قبلا میگفتن ما همه همراه توییم خ م ینیالان میگن ما هم همراه توییم حسام 😩😄

والا مظلوم این دنیاس اخه جای برادر کوچکترمون

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

فدای شما 😍😘 سلامت باشی همیشه الهی 🤗زن دایی من عزا گرفته داییم باز نشسته بشه 😄 دیشب پشت گوشی اورژ ...

عاطفه پاشو برو خونه ی مامانت یکم دور بزن بخدا یه بار دیگه اسم مردن وسکته مکته بیاری زنگ میزنم میگم داییت بیادددددددااااااا🤪🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من به پیری واین چیزاش فکر میکنم وگرنه ذره ای بهش حس ندارم

پاییز جان مگه نمیگی ارث ومیرات و ثروت دارن ؟

خب نگران نباش دختر قشنگ .فوقش یه پرستار میگیرین براشون .از الان جوش چند سال بعد رو میزنی؟

الان دیدم مریدنت دارمداروخونه نزدیک مغازسمیگم بخرهاصن نمیدونی چ درد کوفتیهمرسی گفتی 🥲

اویشن و پونه کوهی و ..ازاین چیزا اگه داری دمنوش کن قرقره کن ببین خوب نمیشی 

عاطفه پاشو برو خونه ی مامانت یکم دور بزن بخدا یه بار دیگه اسم مردن وسکته مکته بیاری زنگ میزنم میگم د ...

دخترم خوابیده..

مامانم یکشنبه ها میره کلاس معراج

اگه بدونی چقدر ترسیدم

ظهری شوهرم رفت باز من بدنم سر شد دراز کشیدم

ترسیده بودم

ب شوهرم نگفتم بهتر شدم

بعد زنگ زدم گفتم حالا هی زنک میزنع خوبی خوبی 😄

از تنهایی دیکه میترسم 🥲

فردا میرم از صبح خونه مامانم 🥲 

فدای شما 😍😘 سلامت باشی همیشه الهی 🤗زن دایی من عزا گرفته داییم باز نشسته بشه 😄 دیشب پشت گوشی اورژ ...

دور از جونت عاطفه جان 💔🫂🫂🫂

انشالله همیشه سلامت باشی کنار خونوادت... کسب و کارتون هم هرچه زودتر رونق بگیره و به ارامش برسی 

صلوات حضرت زهرا برای ارامش خیلی خوبه 

خدایا شکررررت 😙

عاطفه😡خدانکنه دختر این چه حرفیه،یکم بیخیال باش،

خدا سایه تو وغر هاتو از روسرآقاتون کم نکنه🌷