2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407273 بازدید | 78274 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دی ماهیا زیادن عزیزم ببین به تعطیلات عید و اجیل خوردنا فکر کنم دلیل تولدای دی ....

😅😅

عین این که میگن ته تغاریا قراربود یه بوس بعد قرمه سبزی باشن🤪🫣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دی ماهی های قشنگ 18ساله تولدتون مبااااارککککک🥳🥳🥰🥰🤩🤩❤️❤️😍😍🌷🌷انشالله همیشه سلامت، موفق و خوش ...

مرسی از محبتت عاطی جان🥰😘😘😘

تولد همسرتم مبارک باشه

انشالله سالیان سال در کنار هم با تن سالم و دل خوش زندگی کنید❤️🙏

مرسی از محبتت عاطی جان🥰😘😘😘تولد همسرتم مبارک باشهانشالله سالیان سال در کنار هم با تن سالم و دل خو ...

قربونت عزیزم 🌷🌷

انشالله 

ممنونم همچنین شما کنار همسرتون 

خدایا شکررررت 😙
الانم مغازه رو دارین ؟

نه 

دقیقا روزهایی که پدرم فوت کرد یکی که خیلی بهش اعتماد داشتیم کلی پول از مغازه ها زد به جیب و متاسفانه بخاطر اعتماد زیادی نتونستیم ثابت کنیم 

منم اون روزا نابودی مطلق بودم همه چی رو جمع کردم و تمام 

اون موقع هم مغازه میرفتم هم اداره .دیگه فقط اداره رو ادامه دادم

ققنوس
عزیزم 😞😞😞😞دو تا اتفاق همزمان حتما خیلی اذیتتون کرده

خیلی ولی اصلا برای هدر رفت سرمایه ناراحت نشدم چون غم بزرگتری داشتم و اون آدم از غم من سواستفاده کرد 

امیدوارم عزیزانتون همیشه کارتون شاد و خوشحال باشن

ققنوس