2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1408631 بازدید | 78371 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از پسر خاله های من مکانیکه روزی که مغازه زد یه پسر داشت . همون روز نیت کرد دو روز در ماه رو برای ...

چقدر عالی خدا همچین پدرایی روحفظ کنه💖

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خیلی خوشحالم خیلی زیاد یاد اولین روزی افتادم که مغازه زدم اولین مشتری که اومد و خرید کرد کل خانواده ...

چه ایده ی خوبی😍😍ممنوووون 🌷❤️

سریع به همسرم منتقل کردم 😄

انشالله که کسب و کار ما هم پررونق و پربرکت باشه تا بتونیم این ایده رو اجرا کنیم 

خدایا شکررررت 😙
خوبم شکرتو بهتری؟رادمان جون چکار میکنه

منم خوبم. اونم مشغول شیطونی. هرروز تا 1 تا 5 میخوابیدا. انروز که من خستم و کار دارم نیم ساعته بیداره گیر داده بریم بیرون بامبون ببینه🤪

چه ایده ی خوبی😍😍ممنوووون 🌷❤️سریع به همسرم منتقل کردم 😄انشالله که کسب و کار ما هم پررونق و پربرکت ...

امیدوارم پر رونق ترین روزهای کاسبیتون رو در پیش داشته باشید 

ققنوس
چه ایده ی خوبی😍😍ممنوووون 🌷❤️سریع به همسرم منتقل کردم 😄انشالله که کسب و کار ما هم پررونق و پربرکت ...

امیدوارم پر رونق ترین روزهای کاسبیتون رو در پیش داشته باشید 

ققنوس
یکی از پسر خاله های من مکانیکه روزی که مغازه زد یه پسر داشت . همون روز نیت کرد دو روز در ماه رو برای ...

چقدرررررخوب 

کیف کردم 

انشالله ما هم بتونیم اجرا کنیم و ادامه دار باشه برامون 

بازم ممنون 

خدایا شکررررت 😙
منم خوبم. اونم مشغول شیطونی. هرروز تا 1 تا 5 میخوابیدا. انروز که من خستم و کار دارم نیم ساعته بیداره ...

بچه ها همیشه برعکسن 😂بامبون چیه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام قشنگاخوبیدامروز تولدمه ، ۳۵ ساله شدم 😬 ولی کلا تو ۲۵ سالگی موندم ، همیشه قراره ۲۵ سالم باشه😁

سلام تولدت مبارک 😻😻😻

من هنوز فک میکنم ۱۸ سالمه 😁😁😁😁

البته الان ۲۵ ام 😀

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)