2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1378860 بازدید | 75833 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون خودم نه یکی از خانواده ام فعلا افتادن روی مدار مشکلات مالی وجانی و روحی روانی همزمان چندتا مشک ...

الهی حل شه🤲🤲🤲🤲مهسان همسرمنم سرش رو آنژیو کرده میگفت اون شب انقد آروم خوابیدم بعد اون مغزش خیلی کار کرد واومد منو گرفت 😁😁😁😁😎😎😎😎😎 

شوخی کردم روحیت عوض شه🫂

آنژیو قلب هم الهی که به بهترین شکل جواب بگیره نترس الان علم پیشرفت کرده و همه چی در دسترس هست ما براتون دعا میکنیم الهی خدا صدای هممون رو میشنوه🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مهمونی من بخوبی تموم شد💖آبجیم خییییییییلی خوشحال شدبابت سورپرایز🤩🤩بغض کرد🥹ولی دسر نرسیدم درست کن ...

همیشه به شادی. دستتم درد نکنه. 😍😍تولدشون هم مبارک باشه❤️❤️

ممنون خودم نه یکی از خانواده ام فعلا افتادن روی مدار مشکلات مالی وجانی و روحی روانی همزمان چندتا مشک ...

عزیزم 🥺انشالله سلامتیشو بزودی بدست میاره😊

نگران نباش🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مهمونی من بخوبی تموم شد💖آبجیم خییییییییلی خوشحال شدبابت سورپرایز🤩🤩بغض کرد🥹ولی دسر نرسیدم درست کن ...

انشالله همیشه به شادی 

خسته نباشی 🌷

تولدشونم مبارک

خدایا شکررررت 😙