2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1340964 بازدید | 72946 پست

[QUOTE=365795703]ماهم چون اکثر ازدواج ها قونی و بین خودمون هست همونطوریه  من تباه روز خواستکاری و باه برونم یکی ...[/QUOTE از من فشرده تر شما بودین پس🤭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم من خودم خیلی دوست دارم اون قدر پول داشته باشم که برای مسافرت برم خیلی از کشورها .ولی واقعا ایر ...

اره واقعا خانواده یه زنجیر قشنگه برا آدم 

الهی بشه هرچی که الان نوشتی هم مسافرتت هم مهاجرتت هم گربه ی نازمون دوباره پلنگ شه و بقیه ی کشورا بیان ایران ...

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره واقعا خانواده یه زنجیر قشنگه برا آدم الهی بشه هرچی که الان نوشتی هم مسافرتت هم مهاجرتت هم گربه ی ...

ان شا الله عزیزم . 

ان شا الله همه آدم ها روی هر نقطه ای از کره زمین در آرامش و آسایش زندگی کنند . 💖💖💖💖

ماهم چون اکثر ازدواج ها قونی و بین خودمون هست همونطوریه من تباه روز خواستکاری و باه برونم یکی بود و ...

خب خداروشکر باز شما از منم زودتر بوده 

اره دیگه مام فامیل دور و اشنا و دوستی خانوادگی ...دیگه فقط به خود اقا فکر میکردم که خوبه یانهوگرنه موضوع ازدواج قبول شده بود ..دیگه سریع هم مراسم و عقد بعدش دوسال نامزد موندیم 

عین اوسکلا هم مقید بودیم به شرایط نامزدی با اینکه شب خونه هم میموندیم هفته هفته 

شرایط هرکسی فرق میکنه اینا عجله ای ندارن از نظر مسافتی نزدیکن به هم دیگه...من وهمسرم شرایطمون فرق می ...

اره شرایطا متفاوته 

بعضی خانواده ها هم فکر میکنن اگه طول یدن انگار قدر دختر بالاتر بردن که اصلا اینجوری نیس 

مادر شوهر من فکر میکرد اگه خاستگارو یه ماه بچرخونه خوبه ولی چندتاشون رفتن و برنگشتن ازهمین لفت دادنه ناراحت شدن 

ان شاالله به سلامتی وای من چقد بی کلاس و هول شوهر بودم .شنبه اومدن خاستگاری جمعه بله برون بود یک شنب ...

هول نبودی ک اون موقع همه اینطور بودن...

ما سه ماه صیغه بودیم شب بله برون اخوندک آوردیم صیغه شدیم....

چون بابام شناختی ازشون نداشت

بعد عقد دو سال موندیم

قرار نبود دو سال بشه ک شد 😄🚶🏼‍♀️

نازی رفتیم جشن همه وقتی خوردن پرسیدن خودت درست کردی😎😎گفتم نه🤣🤣🤣🤣

عزیزم میگفتی اره😎

کم نمیوردی😅😅

چیزی که تو انتخاب کنی بده عمراااا 👌🏻👌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌