2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1338768 بازدید | 72850 پست
پاییز الان انقد نگران خواهرم هستم که اگه بگن طلا شد بیست میلیون هم باز میگم ولش خدا واقعا سلامتی و ش ...

خیره 

دعا کن🤲🤲🤲🤲

تنها کاری که از دستمون برمیاد دعا کردنه

امیدوارم زود زود بیای بگی مشکل حل شده 🥰🥰🥰🥰

سلام نازی جون خوبی؟🫂فردا باید برا کلاس قرآن پسرم خوراکی ببرم یه ایده بده از خوراکی مغازه که کم هزین ...

برو افق کوروش شیر ۱۲۵میلی ۱۲عددی ۱۳درصد تخفیف زدهبا قیمت ۹۳تومن(برات الان تو اپلکیشن نگاه کردم😅😎) 

با یه جعبه ۱۲عددی کیک فنجونی.... بسیار خوشمزه و عالی😋😋

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پاییز الان انقد نگران خواهرم هستم که اگه بگن طلا شد بیست میلیون هم باز میگم ولش خدا واقعا سلامتی و ش ...

انشالله که هر چه زودتر مشکلش حل بشه و بیای خبر خوب بدی تو گروه بهمون

مرات رو از رو پست امیدوار گفتم😁الان دو تا راه برای درخواست وام هست؟من که خودم از ام رسالت گرفتم چند ...

بله عزیزم اون همون اینترنت بانک یا همراه بانک رسالت هست 

درسته حق عضویت نداره ولی قسط اول کارمزد کم میشه و بعد دوباره سالانه کارمزد داره .

دقیقاااا رفتن یا موندن🤔🤔تو سن بیست سالگی رفته بودیم اره خوب بود ولی الان حتی تو بگووو ۳٠سالگی باز ...

نازی جون دقیقا سن مهاجرت خیلی مهم هست .

من بستگان زیادی دارم که مهاجرت کردن .

همه هم به ظاهر راضی هستن .

ولی تا اونجا که من میدونم اونهایی که زود رفتن و در ایران هنوز به جایی نرسیده بودن و چیزی نداشتن خوب اونجا به هر حال هر مدل شرایطی هم دارن دیگه با توجه به مشکلاتی که الان داخل ایران هست فکر میکنن بهترین شرایط رو دارن و حسرت هم نمیخورن . 

ولی مثلا دختر عمه بزرگ من بین همه خواهر و برادرهاش از مهاجرت راضی نیست چون در ایران دانشجوی سال پنجم پزشکی بود حدود ۲۵ سال پیش و درسش رو به خاطر همسرش رها کرد و رفت کانادا .

اونجا فقط تونسته پزشکی عمومی رو تمام کنه و البته یک بار تخصص هم شروع کرد ولی به خاطر سختی درس ها نیمه کاره رها کرد .

الان هم که دیگه حدود ۵۰ سال سن داره دوباره رفته آمریکا و داره از اول تخصص میخونه .

تا ۲ سال پیش که هنوز تخصص رو شروع نکرده بود زیاد ایران میومد و وقتی زندگی دوستاش رو که با هم همکلاسی بودن میدید که اینجا وضع مالی خیلی خوبی دارن و خارج هم به عنوان تفریح زیاد میرن داشت افسردگی می‌گرفت .

ادامه دارد .....

ولی بقیه خانواده عمه ام راضی هستن چون گفتم اینجا تجربه موفقیت نداشتن و اونجا به هر حال از نظر ذهنی ظاهرا آروم تر هستن .

البته باز همین دختر عمه ام که راضی نیست میگه اونجا هم درگیری های خودش رو داره .

حالا خانواده دایی بزرگ من هم مهاجرت کردن .

اونها به شدت راضی هستن چون پسردایی های من و همینطور دختردایی ام ایران تا مقطع لیسانس و فوق لیسانس دانشگاه شریف و تهران درس خونده بودن و برای دکترا پذیرش گرفتن برای آمریکا و کانادا و اونجا از لحاظ علمی و کاری شرایط خوبی دارن .

به تازگی پسردایی ام که آمریکا هست کار دایی و زندایی ام رو هم درست کرده  و گرین کارت آمریکا گرفتن .

ولی خوب دایی من که خودش مهندس عمران زمان شاه بوده داخل ایران هیچ چیزی نداره و تهران مستاجر هست .

یک ماشین پراید مدل ۸۳ هم داره .

چون همه زندگی شون رو حتی خونه شون رو برای خرج تحصیل و مهاجرت بچه هاشون خرج کردن ولی الان بچه هاشون دارن برای اونها خرج می‌کنند. 

دقیقاااا رفتن یا موندن🤔🤔تو سن بیست سالگی رفته بودیم اره خوب بود ولی الان حتی تو بگووو ۳٠سالگی باز ...

۶ صبح غذا پختی؟

خدا وکیلی خیلی حال داشتی 😎

من عمرا پاشم انقدر دراز میکشم تا خوابم ببره 😄

کلا مثال های دیگه ای هم دارم ولی اگر مهاجرت اصولی و با برنامه ریزی باشه از نظر من با شرایط الان ایرا ...

مامان سبحان جان مرسی که تجربه های قشنگت برام گفتی😘😘

بسیار برام این تجربه های اطرافیلانت که گفتی کمک کنه هست برام و ذهنم واقعا به خیلی سوال های ذهنیم پاسخ داده شد هم حرف های شما هم حرف دیفن جون. 🌹💐

منتظر سلطان خیار و بادمجون هستم که تشریف فرما بشه و موشکافانه برام بگه. 

@ای_داد_بیداد    

سلطان جان تشریف فرما شو😎

الان خوبه خداروشکر فقط غذا نمیخوره کاش خوب بشه دارو ندم دیگه منم میگم یه بخشیش بخاطر قرصه بهش عادت ن ...

قبلا نخوردی قرص؟شاید حساسیت داری بهش🤔

چرا ای یو دی نمیزاری،احتمال خطاش کمتره

قرص هم آدموچاق میکنه،هم عصبی می‌کنه

من یباراوایل ازدواج خوردم،همسرم اگه بموقع نمیرسوندم بیمارستان احتمالا میمیردم،حالم وحشتناک بد بود😰،تهوع،استفراغ،نیمه جون شدم🤯

ب بدنم نساخت فک کنم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

۶ صبح غذا پختی؟خدا وکیلی خیلی حال داشتی 😎من عمرا پاشم انقدر دراز میکشم تا خوابم ببره 😄

هاااا عامو 

ول کنم اینقد ذهنم آشفته بازاری بود که میخوابیدم بیشتر چرت و پرت میبافت برا خودش ولا. 

دیگه شروع کردم به غذا درست کردن تا فکرم رها بشه. 

متنفرم فکر چیزی بیفته تو سرم. 

الان خرید وسایل خونه افتاده تو سرم نمیدونی دهنم سرویس شده خدا شاهده چقد چیز میز لیست میکنم و وسایل میبینم عکس و مدل و حتی بازار میرم که بخرم بعد میگم اگه بخرم بعد پیشمون نشم یه مدل جدید ببینم😐😐😐😐 و نمیخرم و میام خونه اصلا یه وضعی دارم که نگو. 

حتی یه چیز دیگه که خیلی خیلی مهمه و حیاتی هست افتاده تو ذهنو مورد بالا رو دارم انجام میدم تا به این فکر نکنم😐😐

مامان سبحان جان مرسی که تجربه های قشنگت برام گفتی😘😘بسیار برام این تجربه های اطرافیلانت که گفتی کمک ...

خواهش میکنم نازی جان .

واقعا مهاجرت یک مساله ای هست که هم میتونه قشنگ باشه و هم برعکس بشه .

باید خیلی با برنامه پیش رفت ولی اگر اصولی هم باشه و البته شانس هم یاری کنه موفقیت آمیز میشه .

حالا این که گفتم شانس میخوام یک نمونه دیگه هم برات بگم .

پسرخاله من هم در ایران رشته مهندسی نفت دانشگاه صنعت نفت خونده و برای فوق لیسانس از طرف خود ایران فرانسه رفت و برای دکترا برای آمریکا پذیرش گرفت .

تا چند سال شرایط خیلی خوبی داشت و با یک خانم آمریکایی هم ازدواج کرد و الان هم ۲ تا پسر داره .

ولی با اینکه زن و بچه هاش آمریکایی هستن نتونست گرین کارت بگیره و اونجا دانشگاه تدریس می‌کرد و دیگه نتونست کار کنه. 

دقیقا همون موقع که کرونا میخواست شروع بشه کارش درست شد که بره چین برای کار با خانواده ولی اومدن ایران که از ایران برن کرونا شروع شد و کلا تمام برنامه هاشون به هم ریخت .

بالاخره اینجا سربازی اش رو که نیمه کاره بود رفت و الان ۳ سال هست رفتن آلمان ولی خوب اگر آمریکا براش درست میشد خیلی خیلی شرایط بهتری داشت . 

نازی جانم ببین همه چیز برمی گرده به جهان بینی شخصی خودت و بعد هم همسرت.شک ندارم تو دختر قوی و مستقلی ...

ی خانمی واسه جراحی ایران اومده بود سوعد زندگی میکرد یا سوییس (گوشیم اون ع نداره)😄

افغان بودا..اما اونجا زندگی میکرد... می‌گفت اونجا جراحی زیبایی رایگان اما باید نوبت میدن

می‌گفت خواهرش دانشجوی پزشکی بود 

چشماش ضعیف بود اما دو سال بعد نوبتش بود اما سر اینکه ب روحیش لطمه نخوره دولت سریع عملشو جلو انداخت چون پزشکی میخوند...

بعد می‌گفت دخترم تا ۱۵ سالگی خرجش با من بود بعدش باید کار کنه خرجشو در بیاره...

خیلی راضی بودن

اما اما می‌گفت ک سرحجابم نذاشتن درس بخونم گفتن حجاب بردار ک من برنداشتم اخراجم کردن

خواهش میکنم نازی جان .واقعا مهاجرت یک مساله ای هست که هم میتونه قشنگ باشه و هم برعکس بشه .باید خیلی ...

فقط اونجاش ک اومد ایران سربازی رفت 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ آخ آخ بنده خدا..