2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1336579 بازدید | 72758 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وووای چقد تو خوبی تصورت کردم چقد باحالی تو با من دوست میمونی؟ میشه دوست خوب من هم بشی🥹این هیجان و خ ...

چند تا پیام بالاتر برات نوشتم 

یه وقت غریبی نکنی ننه 

تو شبیه منی وقتی میرم مهمونی فامیل شوهر 

کنار یکی می‌شینم هی میپرسم این کیه،اون کیه 

فقط اینکه من تا مهمونی بعدی یادم می‌ره 

دوباره میپرسم این کیه 

اون کیه😁😁😁😁 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
من مهمونم حتما باید با بیزینس بیاد بگه خودم براش بلیط میگیرم🤣

بیزنس گفتی یه چیزی یادم افتاد

یه بار دم عید منو شوهرم باید یه سفر میرفتیم

بلیط هواپیما تموم شده بود چند روز پشت هم سایتها رو چک کردم بلاخره  بلیط پیدا کردم

صندلی ها  کوچیک بود نصف شوهرم رو من بود(شایدم شوهر من زیادی بزرگه😅😅😅)

تا برسیم مقصد نصف بدنم لمس شده بود😂😂😂

بیزنس گفتی یه چیزی یادم افتادیه بار دم عید منو شوهرم باید یه سفر میرفتیمبلیط هواپیما تموم شده بود چن ...

پس حتما بیزینس میگیرم 

شما فقط شهرو بچکون

آقا من از شدت هیجان هی نیشم بازه هی ذوق میکنم احساس میکنم نمیتونم رو زمین بشینم هی تکون تکون میخورم ...

ما هم خیییلی ذوق کردیم... من جوری ذوق کرده بودم وبغضی شده بودم که انگار خودم باردارم 😁😁

خدایا شکررررت 😙
جیران یه فوضولی از جای دولتی استعفا که ندادی؟

چرا استعفا دادم 😁😁😁😁 

احتمالا یه بانک یه روز تو هفته برم مشاور

اینجا هم شاید شاید قبول کنن هفته ای یه روز قرارداد ببندم اونم مشاور

ولی نبندن هم برام مهم نیست 

بیشتر از این تو دولتی موندن، اتلاف وقته 

بچه ها من میرم فقط حواستون له این کمپین دعا باشه حاجات قاطی نشن رها خونه میخواد ما برا جیران و مستقل ...

اول باید خونمون هم به فروش بره😁 اون خریدار پیگیر قبلی بنده خدا چون دیگه ما خونه پیدا نکردیم از ترس گرونتر شدن رفت خونه خرید

😥🥴