2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1328435 بازدید | 72176 پست
سلام عزیزم یاسمن جان به نظر میرسه خودت هم اینقد حالت بده و افسرده ای که حوصله و جرات انجام هیچ اقدام ...

بعضی مردا رو باید همیشه ترسوند باید همیشه تو هول و ولا باشن 

باید بفهمه بی کس وکار نیستی باید شجاع باشی باااااید قدر بدونه 

داداش نداری یه گوش مالی به این بده 😬😬😬😬

شوهر خواهر شوهرمن یه مدت زنش اذیت میکرد بعد یه گوشمالی حسااااااابیییی که داداشا بهش دادن دیگه جرات نکردم بگه بالا چشمت ابروعه 

بعضی ها اینقد حقیرن که باید زور و ترس بالا سرشون باشع 

اینایی که میگم بخاطر اینکه میخای پیش پسرت باشی وگرنه میگفتم ولش کن و بندازش سطل زباله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بابا. گفتم که ماها بلد نیستیم ویار کنیم. 🥴🥴توویارم بچه مثبتیم😆😆الان هرچیزی که ویارتو بهتر می ...

امشب شوهرم اومده میگه کباب؟ من:🤢

پیتزا: 🤢

بندری:🤢

زرشک پلو:🤢

آش:🤢

آخرش نون و پنیر و خیار و گوجه خوردم😆 اما الان دارم به خودم می پیچم و از اون هم پشیمونم😂

بعضی مردا رو باید همیشه ترسوند باید همیشه تو هول و ولا باشن باید بفهمه بی کس وکار نیستی باید شجاع با ...

واااای خدا فشار من بالا رفت از عصبانیت 

توروخدا یکم شجاع باش و حرفای من رو نسبت به شخصیت و احلاق خودت و همسرت خانوادت و شرایط زندگیت بسنج 

ما واقعا دقیق نمیدونیم چی به چیه

دیفن دوتا پسر مازندرانی استن ویدئو های خنده دار میذارن اینستا. راجع به بارداری میگفتن. میگفت طبیعی ک ...

افشین و سینا رو میگی؟

خیلی بانمکن و دقیقا بی ادب😂

من فعلا به آخرش فکر نمی کنم، بذار ببینم اصلا بدنم توان کدوم رو داره بعد براش استرس بگیرم😅

امشب شوهرم اومده میگه کباب؟ من:🤢پیتزا: 🤢بندری:🤢زرشک پلو:🤢آش:🤢آخرش نون و پنیر و خیار و گوجه خورد ...

اخ اخ دیفن جانم عزیزدلم 😘😘😘

خییییلی سخته قربونت برم میفهمم چی میگی 

خیار وگوجه پنیر چون سرده احتمالا دل درد و معده درد بگیری منم همش نون و خیار می خوردم بعدش حالم بد میشد 

خدا بهت طاقت و صبر بده به عشق نی نی تحمل کنی 

من تا ۹ماه همین بودم یه ویار وحشتناااااک روزی چندبار بالا میاوردم تا لحظه اخر 

ولی سیرابی رو بخور همه تجربه کردن و راضی بودن 

من مادر شوهر پخت برام اورد ولی هرکااااررری کردم نشد واقعااا نشد اصلا نمیشد قورتش بدم 

ولی تو میتونی 😄

اخ اخ دیفن جانم عزیزدلم 😘😘😘خییییلی سخته قربونت برم میفهمم چی میگی خیار وگوجه پنیر چون سرده احتمال ...

نارین مهربونم😍😍😍

آره دقیقا حس می کنم سردیم شده

اما واقعا غذایی که از روی گاز بیاد و بو و حرارت داشته باشه نمی تونم بخورم😅 خودمم باورم نمیشه این حال و هوایی که دارم رو.

منتظرم سه ماه اول بگذره شاید خوب بشه و بتونم یه دل سیر غذا بخورم با لذت😋

آره سیرابی رو باید بگم برام درست کنن، مادرهمسرم الان خونه مادر خودشون هستن برای پرستاری، برگشت بهش می گم برام درست کنه😃

اعهه چه بانمک😍😍😍خیلی حس خوبی بهم داد حرفات♥️خواهر همسرم واقعا خانمه و ناااز🥰

آی عزیزمممم 

ممنونم از خانمای ک تشویقم کردم برم دنبال درمانم

۳ جلسع رفتم تازه میگم کاش زودتر این خانم دکتر و پیدا کرده بودم

😍😍😍

عصب کشی و پر کردن ریشه و اندازه قالب گیری پست و رو کش؟؟؟

هنوز جا نزده

ب نظر شما بقیه شم خوب پیش میره؟؟؟

امیدوارمممم😍😍😍

حیف از دندونای قشنگم که  ب خاطر ترس ب فنا رفتن وقتی میشد با کمترین تایم و کم ترین هزینه درست شون کرد....

الن کلی میشه پولش فقط صد گذاشتم کنار 

اینقد دلم می خواستم برم طلا بخرممم 😄

ولی همسرم نزاشت ب شدت مخالفت کردن

گفت فقط دندون و دیگر دیگه هیچ 😄

😍😍😍

نارین مهربونم😍😍😍آره دقیقا حس می کنم سردیم شدهاما واقعا غذایی که از روی گاز بیاد و بو و حرارت داشت ...

عزیزمم

چقد ما خانمااا باید حس و حالای عجیب و غریب رو  تجربه کنیم...

من خودم شده بود یهووو تو جاده از ماشین پیاده می شدم

گوشه ی خیابون اینقد بالا می آوردم ک می افتادم تو خاکاااا

شما هم ی روزی می رسه 

مث بقیه می گی 

ای وای  راستی منم همین جوری بودماااا

😄