2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307543 بازدید | 71016 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش ایمان اوردیم من که دیگه منتظرم خبر دلبر واقعی شه بیام همه رو زخمی کنم با کادو که گفت میخره شوهرم ...

بمن گفته بود تا دوسال اینده انشالله خوونه میخرین 

همش تو ذهنم تاریخ ها رو مرور میکنم 

موعدش اسفنده ...خدایا یعنی مییییشه؟؟؟

هیییچ مقدماتی هم براش فراهم نیس 

@دلبرشیوا64    

خدایا شکررررت 😙
قربونت برم عاطی جانم😍♥️♥️آخی چقدر با محبتین شما آخه🥰رفتم دکتر، برام یه سری آزمایش و این ها نوشت تا ...

انشالله صحیح و سلامت و با دل خوووش بغلش بگیری 😍

برات کلی انرژی خوب میفرستیم 🥰🥰🌷❤️❤️❤️🫂🫂

خدایا شکررررت 😙
@abi_asemani عزیزم ریپلایت برام باز نمیشه مثل اینکه پستت پاک شده

سلام عزیزم بله پاک کردم چون روزهارو قاطی کرده بودم 

از حالم بخوام بگم تو این هفته دو سه بار رفتم بیمارستان ولی همش‌میگفتن کورتاژ منم نمیخواستم مامانمم میگفت نه 

ولی یه پرستار سن داری گفت برو‌خونه دارو‌ گیاهی بخور میوفته مام امدیم خونه  همسرم تخم شوید و رازیانه دم کرد غلیظ خوردم  دو ساعت بعدش لکه بینیم شرو شد نصف شب از درد جیغ میزدم 

روزامو گم کردم نمیدونم دقیقا چند شنبه بود دقیقا  ساعت ۴ صب بود  شرو شد تا به امروز  پروسه سقط  هر چیزی ک دفع میشد یه دور زجه زدن داشتیم و‌مادرم و همسرم و زنداداشم  ک هیچ وظیفه ای نداشت ولی  پا به پای من   بودن 

دیگه درد ک کمتر شده الان ،ولی واقعا مرگ به چشم دیدم  خدا نسیب هیچ کسی نکنه 

از نظر جسمی‌بهترم ولی از نظر روحی  داغون‌

این روزا هم میگذره 

مرسی به یادم بودی عزیز دل 

من اصلا متوجه نشدم شرمنده خدا سلامتی بده به همسر معصومه از وقتی فهمیدم براشون دعا میخونم  انشالله زودی خوب بشن  الهی آمین

بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم من یه نی نی دارم۷ هفته اشه و قلب هم دارهاینقدر گریه کردم چشمام باز ن ...

ای خدا جون شکرت تبریک میگم عزیزم 

خیلی خوشحال شدم 🌺🌺🌺🌺

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ

گریه نکن برات خوب نیست