2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311802 بازدید | 71199 پست
نه پدر شوهر و مادرشوهر که یکی هستناز حقوق پدرشوهرمهاخه من خونه ای که به اسم پدرمه، مثلا میگم بریم خو ...

عه منم همینو میگم خونه خواهرم خونه زنداداشم ..

از نظر من برا دعوتی هم باید خانم خونه خانم مهمان رو دعوت کنه بعد اقایون اوکی بدن 😅

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عجیبه بخدا دلشون از چی هست من تو خیابونم بچه میبینم لبخند میزنم بهش چه برسه بچه ی خودت باشه

نه بابا اینا میرن ختم صاحب عزا گریه کنه، میگن وااا چه کاریه گریه نداره که، فیلم بازی میکنن. بده گریه کنه 😲😲😲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

که تو نزاشتی و پهلوون توجیه شد🤣🤣🤣🤣🤣همون نفری حساب کردن عادلانه تره ما که خونه مامانم میریم هرکی ...

اره بابا

تو قسط داریم خفه میشیم نارین

سمت خودمون اوکیه…  اخه مامانم همچین سنگین برگزار میکنه که… من اصلا دلم نمیاد فشارش رو بابام باشه، دیگه قرار شد تقسیم کنیم

به مامانم برمیخوره اینکار ما

ولی سمت شوهر که عزیز نیستن

والا اونا دنبال قر و فرشونن، جایز نیست شوهر ما واسشون خرج کنه

نهههه😍🥹دیفنی تبریککککک میگم❤️وااایی‌ ماماااان به سلامتی🙏🙏🙏خودتم میدونستیمن که این حس رو چند وقت ...

مرسی مستقل جونمم♥️♥️

آره حسش می کردم اما با توجه به یه سری مشکلات جسمی که هم خودم و هم همسرم داشتیم باورم نمی شد😅

شدهرم میگه حیف نیست بچم بخواد اونارو دوست داشته باشه. نمیدونم فازش چیه. فقط نوه ی دختریشو میخواد. پد ...

مهسا خدا رحم کنه به شما عروسا 

همیشه دیدم پدر شوهرا غش میکنن برا عروسا 

....

درستهاین ته تاغاریام فتنه نا😂واسه منم کرم داره ولی منم جدیش نمیگیرمهمسن خودمه البته ، چند ماه بزرگ‌ ...

همون جدی نگرفتن بهترین کاره 

اگه حدیش میگزفتم نامزدی باید بهم میزدم

مبارکه🤩🤩🤩 عزیز دلم خوش خبر باشی امیدوارم نی نی جان تو کشور دلخواه مامان و باباش بدنیا بیاد

خیلی ممنونم ققنوس جان♥️

مرسی از دعای خوبتون

دیگه انگیزه ام برای تلاش و گرفتن پذیرش چند برابر شده

اره گرونیهوای خواهرت😂واقعا مهمه کی مادرخرج بشه؟امسال من و شوشو‌ احتمالا مادرخرجیم

اره مهمه 

یکی لارجه یکی خسیسه یکی ولخرجه .

باید یه ادم معقول مادر خرج شه که همه راضی باشن نه سخت بکیره نه بی اهمیت باشه 

مهسا خدا رحم کنه به شما عروسا همیشه دیدم پدر شوهرا غش میکنن برا عروسا ....

الان عروس جدید داره. ذوق داره ما رو میخواد چکار. انگار نه انگار که چند سال پیش دو هفته خونه خوابیده بود از انفولزا کسی دکتر نبردش واسش نوبت گرفتم 10 شب منو شوهرم بردیمش دکتر تا 2 بیمارستان بودیم واسه سرماش. رسوندیم خونه همه خواب بودن. خودش میگفت حیف پولی که دادم یه ماه پیش زنم رفت کربلا. 😐الان یادش رفته اون روزا رو. 

ای جون دلممم 🤩🤩🤩شادی این لحظت هزاران بار تقدیم چشم انتظارای گروه🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😍خیلی خیلی تبریک ...

مرسی رویا جونم

انشالله، مخصوصا آبی آسمونی عزیزم که امروز لحظه لحظه جلو چشمم بود

خیلی مطمئنم که به زودی میاد خبر از نی نی اش بهمون می ده♥️

ای وای خجالتم ندید، کنار شما مامانای نمونه حتما یاد می گیرم که چطور مامان خوبی باشم

وای آرهههمن دیشب گفتم دلبر سیماش قاطی کردهاما اونی که قاطی کرده خودم بودم😂دلبر حلالم کن🙈🙈

بهش ایمان اوردیم من که دیگه منتظرم خبر دلبر واقعی شه بیام همه رو زخمی کنم با کادو که گفت میخره شوهرم 😅😅😅🤣🤣فعلا که هنوز تعمیرگاهه نیومده ماشین یه عالمه خرج تراشیده امروز 

خیلی ممنونم ققنوس جان♥️مرسی از دعای خوبتوندیگه انگیزه ام برای تلاش و گرفتن پذیرش چند برابر شده

دیفن یه چی بگم 

حالا من حس ششم نیستم ولی توی تصوراتم تو رو با شکم شش ماهه توی فرودگاه تصور کردم که داری اشک میریزی و مادرتو بغل کردی که میری کشور غریب ..