2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304761 بازدید | 70676 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب ساعت ۳ خوابیدمامروز ۱۰ بیدار شدم همینکه بیدار شدم برقا اومد😂دیشب دخترم رفت خونه ی مادر بزرگش ا ...

پس چرا من هر روزززز جارو و گردگیری دارم؟؟😭😭

دخترم باید درست کنم،،،عروس عمومم زایییده باید یه سر اونجا برم،،،کلاس آنلاین مونده اون عذاب،😞

انگلیسیم دخترم دیشب گفت خیلی متوجه نشدم باید باهاش کار کنم،،،،یه مدل مو یاد گرفتم رو کله اینا امتحان کنم اگه نتیجه مثبت بود برم وسایلش و بخرم،،،

یه دورم بزنم ببینم لباس خونگی خوشگل پیدا میکنم واسه طفلانم،،،،،خلاصه امروز گاوم زاییده

پس چرا من هر روزززز جارو و گردگیری دارم؟؟😭😭دخترم باید درست کنم،،،عروس عمومم زایییده باید یه سر اون ...

تبی من مدتهاس لباس رو از اینستا میخرم

من ۹۹٪ خریدام از اینستاس

الان هیچ حوصله ندارم برای لباس برم بیرون بگردم

شده رفتم بیرون گذری از لباسی خوشم اومده خریدم

ولی هیچوقت نشده برای خرید لباس برم بیرون

چه خودم چه دخترم

الان دوماهه برای همسرمم دوسه تا تیکه اینجوری خریدم

تبی من مدتهاس لباس رو از اینستا میخرممن ۹۹٪ خریدام از اینستاسالان هیچ حوصله ندارم برای لباس برم بیرو ...

ن من حضوری لذت میبرم دوست دارم بگردم ،،،حالا بهشونم نگفتم میخام بخرم چون ول نمیکنن با حوصله بگردم اگه چیز خوبی گیر نیاوردم بیخیال میشم،،،،،خودشون گیر دادن طرح هندونه بخر فقط قول جوراب هندونه ای دادم،با یه لاک اناری،،،،دیشبم مردی براشون گیره اناری خریده،،،

مهسان من ی چیزی میگم حتما امتحان کن بخدا ک عالی ترینه چون منم دردای شدید شدید داشتم الان ی کوچولو به ...

محیا من غیر ادمیزادم 

دیروز پنج صبح یه شیاف دیکلوفناک هشت نه شب هم یکی اما اثر نکرد کمتر میشد اما کامل نن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
منم همین تصمیم رو گرفتماخه دیشب چند تا خوشگل دیدم 😊😊😊😊هزار الله اکبر ماشالله هر چی خوشگله جمع شد ...

امید من دیشب ببینی چه خوابایی دیدم 

تازه دیفن هم میگفت پنح روزه تست بارداریش مثبت شده فعلا به کسی نگیم 🤣@دیفن ـ باگوجه 

باز خراب شد تگدون

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
امید من دیشب ببینی چه خوابایی دیدم تازه دیفن هم میگفت پنح روزه تست بارداریش مثبت شده فعلا به کسی نگی ...

اتفاقا با گله تهوع موقع دیدن غذا اومدم دکتر

اما چون لکه بینی دارم

نی نی نداریم

خیالت تخت