گوشت گوسفندی، اگر ماهیچه باشه که چه بهتر،گوشت استخون دار و گوسفندی باشه لذیذتر و مقوی تره
وگرنه با مرغ هم خوب میشه
با پیاز فراوون بپز
آبپز کن
ابدا سرخ نکن
زعفرون هم بزن، رب نزن،یه ذره دارچین هم بزن
آبش رو یکم زیاد بریز
یعنی آب گوشت تموم نشه و خشک نشه
وقتی پخت گوشتش رو بردار
آبش رو از صافی رد کن
با آب گوشت برنج رو کته کن
یعنی بجای آب از شیر آب، آب گوشت رو بریز
آبش که کشیده شد گوشت رو بهش اضافه کن
بذار دم بکشه
واقعا برای مریض مقویه
الهی که زود خوب شن