2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286007 بازدید | 69166 پست
من ی کاپشن مشکی ،دوتاپالتوبلندفوتریکی یشمی یکی طوسی،یدونه هم پافر زرشکی دارمپارسال ی بارانی خریدم فق ...

بسه دیگه

چه خبره مگه

اخه زمستون آدم زیاد هم جایی نمیره 

ما که اینجا خیلی هوا سرد نمیشه 

فوقش چندروز خیلییی سرد بشه 

دوتا پالتو دارم 

بقیه پاییزی و تابستونی 

زیاد ه برام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوووووون قیمه رو بالا گذاشتم خونه رو تمیز کردم فقط مونده برنج و دم کنم و سیب زمینی سرخ کنم،،،،،دلم سبزی و خرما هم میخاد شاید ۱۰۰تومن از پولم و دادم خریدم چون مردی دیگه خریداش و کرد دلم میسوزه باز بگم بخره،😎شاید سالادم درست کنم،،،،چاییمم آماده ،،،،به به من زن زندگیم و تاماممم،،،،،حمومم باید برم

یه کاپشن دارم که امسال خریدمبارونی مال دوسال پیشهیه پالتو هم دارم مال سال ۹۹دیگه همینارو قشنگ می پوش ...

😊خوبه پس مینیمالی

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یه چند وقتیه رو طلا متمرکز شدم(قبلا بودما فروختم برا زمین و دیگه استپ زدم)و لطف تاپیک مینیمال وپس ان ...

چه خوب منم میتونم بگیرم بدم به یه طلای ریز🤩

چون واقعا لازم ندارم،

مانتو لازم داشتم ک الان بیشتره مغازه هاندارن

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بسه دیگهچه خبره مگهاخه زمستون آدم زیاد هم جایی نمیره ما که اینجا خیلی هوا سرد نمیشه فوقش چندروز خیلی ...

چشم

اره درسته،

نمیخرم😘

جوووووون قیمه رو بالا گذاشتم خونه رو تمیز کردم فقط مونده برنج و دم کنم و سیب زمینی سرخ کنم،،،،،دلم س ...

آفرین به توووو🥰😍🌷👏👏👏

هنوز خییییلی مونده بچه ها پی به وجود گهربارت ببرن 😘

خدایا شکررررت 😙