2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1277760 بازدید | 68395 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون مستقل اگه بودجه‌ ای نباشه مام مث شما مجبوریم بریم شهرستان خودتون باز خوبه شما شماله 😁😁😁 همه ...

سمت شمام قطعااا قشنگه

کاش میشد امسال جامونو عوض میکردیم😁

خب همسرت میتونه کسر از حقوق بگیره

دلیلش اینه

شوهر من به بچه ها میگه نزارید مامان خرجی رو بده دست مناگه خرجی دست من باشه معلوم نیست به نصف ماه برس ...

من تو هر بحثی کم بیارم میگم بیا اصلا مدیریت مخارج رو شما بگیر 

آخه وقتی دست من باشه من از حقوق خودم هم خرج منزل میکنم اون مرتبه ای که دست ایشون دادم حقوق خودم رو ندادم ایشون هم غرورش اجازه نمیده از من پولی بخواد مجبور شده بود از پس انداز شخصی خودش خرج کنه

پسرای من هم تا یچیزی برخلاف میلم ببینن سریع میگن مامان تا بابا رو دیدی نگی خرج با خودت ها 

اون یکماه سوءتغذیه گرفتیم

ققنوس
شوهر من به بچه ها میگه نزارید مامان خرجی رو بده دست مناگه خرجی دست من باشه معلوم نیست به نصف ماه برس ...

ولی ما مدیریت همه جیز با شوهرمه

ابدا ولخرج نیست 

هم رستوران میریم ،فست فودی،کافی‌شاپ،

برا پسرم هر فصلی سه تا چهار دس لباس میگیریم 

خودم هروقت هرچیزی لازم باشه میگیرم 

خیلی حواسش ب همه چیز هست 

ی چیزی ام بخوام موقعیتش رو نداشته باشه بعد چند روز حتما برام میگیره 

خودمم شرایط رو میدونم موقعه ای ک پول نداریم ابدا از چیزی نمیگم 

تنها چیزی همسرم خیلی زیاد خرید میکنه میوه و  جات 

اصلا دوس نداره یخچال خالی باشه 

حالا خودم برام مهم نیست سه چهار روزم میوه نخورم

حالا اون روز میگفت محیا اگه پول من دستت بود مطمعا بیشتر پول جمع میکردی 

ولی حوصله ندارم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

کاری ندارماولی من ورزشکارترم یا مهسا؟منو بگو ورزشکارطغیانگرم بگو مهسا🤪راستی راجع به اون بحث ازدواج ...

نچ دیشب سلامت رو رسوندم اولش 😳اینحوری شد بعد گفت مهسا دوستت اذیتت کرده 

گفتم نچ خیلی هم راستکی گفت سلام برسون گفتن سلامت باشند 

اره ازدواج بین 25تا 30عالیه 

اسمتم دیگه بخوان عوض کنم پروسه طولانی میشه 

وقتی میگم طغیانی دیگه کامل انگار اینجا بگی مستقل 

فوری یه پس زمینه ی ذهنی میاد براش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
من تو هر بحثی کم بیارم میگم بیا اصلا مدیریت مخارج رو شما بگیر آخه وقتی دست من باشه من از حقوق خودم ه ...

من آخرین بار دعوا کردم گفتم من دیگه خرجی گردن نمی‌گیرم اونم قسم خورد دیگه خرجی نده و همچنان چند ماهه میگم غلط کردم و اما خرجی و نمیده دیگه افتاده دست خودش،😥

نه محیاز شهریور پارسال که رفتم مصاحبه ارگان دولتی، ریموو کردم و راحت شدممخصوصا وقتمو میگرفتتعریف نبا ...

چ خوب منم ناخونام خیلی خوشگله 

ولی باز دوس دارم بزارم برا تنوع شوهرمم دوس داره 😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

دقیقا حرف منو زدید حالا همسر من اصلا ناراحت نشد از اینکه آرایشگاه مد نظر رو نرفته ها تازه بعدش هم گف ...

منم یجورایی مرد ستیزم ولی واقعا بابت همکارت، ناراحتی نداشت

ولی همسر من این اخلاق منو نمیدونه🤪

اگه بودجه کمه، نمیشه دوبار ارایشگاه خوب رفت

من تو هر بحثی کم بیارم میگم بیا اصلا مدیریت مخارج رو شما بگیر آخه وقتی دست من باشه من از حقوق خودم ه ...

بچه های منم همیشه میگن مامان با ما اینکارو نکن😂😂😂

مثلا شوهرم میگه بریم رستوران من میگم الان نه

اونم خیلی عادی میگه باسه بریم املت بخوریم

حالا من بگم بریم رستوران 

شوهرم بگه نه ناراحت میشم البته شوهر من اینقدر ولخرج و شکمو هست اصولا نه نمیگه 

ولی بازم شنیدن نه آزار دهنده است

سمت شمام قطعااا قشنگهکاش میشد امسال جامونو عوض میکردیم😁خب همسرت میتونه کسر از حقوق بگیرهدلیلش اینه

ما هر دو نفرمون کارمندیم ولی من سرم بره قسطم رو پرداخت میکنم همیشه هم اول ماه واریز میکنم در حالی که موعد اقساطم رو دهم به بعد برداشتم که یوقت حقوق دیر و زود شد بد حساب نشم 

همسرم پول قسط رو جدا می‌کنه ولی می‌ذاره دقیق یک روز مونده به موعد واریز می‌کنه یوقتا هم میبینی کلا یادش می‌ره 

البته به ایشون تو هر شرایطی وام میدن

برای من چون کارمند ساده ای بیش نیستم اذیت میکنن 

ققنوس